CiVAP E-liquid

CiVAP is nog niet zo heel lang actief op de e-liquidmarkt namelijk, sinds 2013. CiVAP is een Duitse Producent waardoor zij zich houden aan de strikte Europese richtlijnen. De e-liquids van CiVAP hebben een PG/VG verhouding van 65% Propyleenglycol (PG) en 35% plantaardige glycerol (VG). Enige uitzondering zijn de tabakssmaken van CiVAP. Deze liquids zijn geproduceerd met een PG/VG verhouding van 35% PG en 65% VG. 
Meer info
550 producten

E-liquid

550 producten

Smaken van CiVAP

Het assortiment van CiVAP bestaat uit 19 verschillende liquids. Die onderverdeeld kunnen worden in tabak, menthol, fruit en zoete smaken. Om ervoor te zorgen dat de liquids van CiVAP worden goedgekeurd voor gebruik in Europa en de Verenigde Staten voldoen de liquids aan een groot aantal eisen en hebben de liquids van CiVAP verschillende productie- en veiligheidscertificaten. Zo zijn de e-liquids van CiVAP TVO en FEMA-gecertificeerd en goedgekeurd. 

De grondstoffen die worden gebruikt bij het samenstellen van de liquids van CiVAP zijn afkomstig over de hele wereld en worden in Duitsland verwerkt tot e-vloeistof. De liquids worden geleverd in kunststof flesjes van 10 ml en zijn voorzien van een sealing.

De liquids van CiVAP worden geleverd met verschillende nicotinegehaltes namelijk, 0mg, 6mg, 9mg, 12mg en 18mg. 

Productie

CiVAP werkt voor het produceren van haar liquids samen met experts die al meer dan 60 jaar zich bezighouden met het ontwikkelen van smaken en aroma's. CiVAP gebruikt voor haar liquids aroma's vanuit de hele wereld en selecteert hierbij streng op kwaliteit. Tijdens de productie volgt CiVAP de hoge productie-standaarden volgens ISO, HCCAP, TVO en FEMA standaarden. 
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-