Base liquid kopen

Base liquid kopen? Wij kunnen je verder helpen. E-liquidmania heeft namelijk een groot assortiment e-liquids en ingrediënten om zelf liquids te maken. Zo hebben we onder andere bases met en zonder nicotine. Bekijk onze webshop voor producten naar eigen keuze.

Base Liquid

Wanneer je een e-sigaret gaat dampen heb je geen tabak nodig, maar een liquid. In een e-sigaret damp je namelijk. De liquid verbrand niet zoals tabak, maar verdampt. De dampervaring wordt bepaald door de verhouding PG (Propylene Glycol) en VG (Vegetal Glycerin) in de base liquid. Deze verschillende base liquids kun je bij ons kopen.

E-liquids hebben allemaal een eigen smaak. Vroeger waren er alleen tabaksmaken, maar tegenwoordig zijn er ook fruitsmaken, zure smaken, zoete smaken en muntsmaken. Er zit gegarandeerd een smaak tussen die jou bevalt! Onze medewerkers helpen je graag met het ontdekken van die smaak.

Base liquid kopen bij Eliquidmania

Je kunt een kant-en-klare liquid kopen maar je kunt er ook zelf eentje mengen. Benodigdheden zijn een base en een aroma. De aroma bepaalt de smaak van de liquid die je maakt. De base kan wel of geen nicotine bevatten. Je kunt ook een base zonder nicotine nemen en later zelf nicotine toevoegen. Bases met nicotine kunnen wij namelijk niet verkopen aan mensen in België. Hier is dit niet toegestaan. Daarnaast zijn bases er in verschillende verhoudingen PG/VG zoals eerder benoemd. Voor al deze soorten bases ben je bij ons aan het juiste adres. Een base liquid kopen doe je bij E-liquidmania!

Zie je het toch niet zo zitten om zelf een liquid te mengen? Neem dan een van de kant-en-klare e-liquids van E-liquidmania. Wij hebben maar liefst meer dan 400 verschillende e-liquids voor je!

Meer informatie over het kopen van een base liquid?

Een base liquid kopen doe je bij E-liquidmania! Heb je vragen over onze producten of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met al je vragen!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-