Klant winkelbeoordelingen

Janneke

Janneke

Date: 18 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Jullie vragen om vooral ook verbeteringen door te geven, maar ik heb ze niet!
    Geweldige service, snelle levering, top!

Simion

Simion

Date: 17 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service, en goede producten

Mathijs

Mathijs

Date: 16 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Echt een superwinkel. Bestel er heel vaak en heb nog nooit een probleem gehad. Wel een keer een vraag gesteld via de chat en er werd meteen geantwoord. Top!

Sander

Sander

Date: 15 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle bezorging!

Astrid

Astrid

Date: 14 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snel, volgende dag in huis. En goede producten

Marc

Marc

Date: 12 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snel en goedkoop.

mariska

mariska

Date: 12 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Een goeie web winkel snelle service had het de dag erna al binnen..
    Ga hier vaker bestellen

truus

truus

Date: 12 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super service heerlijke liquid

sandra

sandra

Date: 12 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • goede winkel, betrouwbaar en komt zijn afspraken na bestellingen komen altijd optijd

Marciano

Marciano

Date: 11 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top winkel. Ruime keuze lekker dampen en snel geleverd

Maria

Maria

Date: 11 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goed materiaal en super snelle levering

Tony

Tony

Date: 11 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super tevreden met jullie snelle levering echt top

Ria

Ria

Date: 11 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Fijne winkel! Groot assortiment, supersnelle levering en al vanaf €10,- bestelwaarde gratis verzending. Top!!

jan

jan

Date: 10 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • beste site ooit

A

A

Date: 8 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super shop.
    Ben vaste klant. Nog nooit teleurgesteld !

Pieter

Pieter

Date: 8 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Heel fijne webshop , komen afspraken na en prima liquid .Super snelle verzending . Ik ben al een tijdje klant bij deze winkel
    en wil dat heel graag blijven .!!! Vijf sterren dus !

Ruben

Ruben

Date: 8 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Over de service en het aanbod heb ik niks aan te merken!

walter

walter

Date: 7 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snel en goedkoop en betrouwbaar

Cathy

Cathy

Date: 6 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • smelle levering

rudley

rudley

Date: 5 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • #100 #vertrouwbaar

V.L.M.

V.L.M.

Date: 5 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Ik heb prima ervaringen met deze webshop. Doet gewoon wat men beloofd.Ook is de voorraad op orde "in house", iets wat mij als langdurige damper tevreden stelt. Prijstechnisch is n.m.b.m. deze zeer competatief, derhalve durf ik deze webshop bij nieuwe klanten ZEER aan te bevelen.

niels

niels

Date: 4 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goed. Snel. En ruime voorraad

Almer

Almer

Date: 4 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • It is pretty ok, a well known brand - so nothing really wrong with it. Good customer service. The only thing I encountered is that the delivery is kinda slow, like it does not actually come the next day at home, and the day after, although I receive on spot an e-mail saying that it has being packaged. Not that I mind too much, but just to point it out.

Margo

Margo

Date: 3 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super shop en heel voordelig!!!
    Heel fijn, dat ik via een bankoverschrijving kan betalen!!!
    Vr.gr. Margo

Tom

Tom

Date: 2 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering netjes bezorgd

Claudia

Claudia

Date: 1 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super snelle levering. Goede kwaliteit/prijs verhouding!

Shirley

Shirley

Date: 30 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Hele fijne webwinkel met een vriendelijke klantenservice. Geen vraag is teveel of te gek. Vragen zijn ook altijd snel beantwoord. Altijd GRATIS verzenden dat spreekt mij ook aan. En ook de volgende werkdag al geleverd. Ik maak altijd zelf mijn liquids en voor DIY producten is eliquidmania niet duur. Bestel hier al een lange tijd mijn benodigdheden omdat ik gewoon tevreden ben.

John

John

Date: 28 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle, kosteloze verzending. Goedkoper dan ik een fysieke winkel. Handig verpakt dat het in de brievenbus past.

Carla

Carla

Date: 28 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering en fijn verpakt zodat het door de brievenbus kan.

Viktor

Viktor

Date: 26 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snel besteld, snel bezorgd!

Artikelen 1 tot 30 van 1630 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 55