Klant winkelbeoordelingen

Sebastiaan

Sebastiaan

Date: 14 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Gewoon goed. Snel en goedkoop

Arie

Arie

Date: 13 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goede prijzen en snelle levering.

Patrick

Patrick

Date: 12 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Levering in de brievenbus, op de dag zoals toegezegd (binnen enkele dagen), en géén bezorg- of transportkosten. Prima!

Jesse

Jesse

Date: 11 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goede winkel met snelle levering

Mark

Mark

Date: 8 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Alleen maar lof over deze winkel ,snelle bezorging keurig verpakt
    Ga zo door e-liqued mania!

G.IJsendijk

G.IJsendijk

Date: 8 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top service en goede uitleg!

Richard

Richard

Date: 7 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering, goed verpakt. Top

Rino

Rino

Date: 7 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top shop

Rino

Rino

Date: 7 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top shop

Roger

Roger

Date: 6 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top en snelle levering goede klantenservice snelle repons ! Gratis verzenden altijd goed!!

Roger

Roger

Date: 6 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snel geleverd geen verzendkosten en goede communicatie en service !

Matthijs

Matthijs

Date: 5 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super goed bedrijf! En goede prijs kwaliteit. Zeker vaker bestellen

Peter

Peter

Date: 5 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goed product lekkere smaak snelle levering

Ronald

Ronald

Date: 5 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima, postnl was erg vertraagd 3 dagen voordat ik me liquids had.
    Maar verder prima

Kaylee

Kaylee

Date: 4 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Netjes verpakt, snelle reactie van de klantenservice!

Marieke

Marieke

Date: 3 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima! Snel netjes verzorgd , veel keuze e-liquids!

Sjoerd

Sjoerd

Date: 3 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Ja lekker spul, en voordelig!!!

Herman

Herman

Date: 3 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top winkel zeer snel geleverd volgende keer weer eliGuidmania

S. Saunin

S. Saunin

Date: 2 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer tevreden. Snelle levering en uitstekend kwalteit.

Harry

Harry

Date: 30 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Ik ben niet tevreden over mijn laatste bestelling
    De verzending duurde veel langer als ik gewend ben.
    Donderdag besteld en dinsdag gekregen

Tony van Horzen

Tony van Horzen

Date: 28 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer tevreden kwaliteit en snelle levering correcte afhandeling

Jurjen

Jurjen

Date: 27 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Bezorging is topppp meteen volgende dag binnen! In de brievenbus.

Dick Joloink

Dick Joloink

Date: 25 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • De service is geweldig goed, vandaag besteld, meestal een dag of twee later keurig verpakt in huis!
    De helpdesk is telefonisch goed bereikbaar en is bovenal hulpvaardig en professioneel.
    De prijs is goed, voor hetzelfde product betaal je meestal meer bij andere aanbieders, en de portokosten nemen zij voor hun rekening vang 10,-- euro.

Marjet

Marjet

Date: 23 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Groot assortiment.
    Ik bestel hier wel vaker en is altijd prima
    Veel variatie in e liquid's
    Kon afreken met after pay
    snelle levering.

Jeffrey

Jeffrey

Date: 20 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Mijn eerste bestelling! Ik was heel nieuwsgierig naar een bepaalde smaak. Deze heb ik ook gekregen. Dit ging niet zonder slag of stoot. Ik kan hier alleen maar de post voor aankijken en niet eliquidmania. Doordat de post niet op tijd werd bezorgd, en uiteindelijk helemaal niet werd geleverd, hebben we besloten om via een omweg, afhaalpunt, alsnog de liquid mogen ontvangen. Ik ben uiterst tevreden over de klantenservice! In de toekomst laat ik mijn bestellingen via een afhaalpunt bezorgen. Dikke duim omhoog!

Benedictus

Benedictus

Date: 19 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Positief ben ik over het assortiment,de prijzen, meestal snelle levering, en de goede en adequate klantenservice.Misschien zou ik wat meer advies kunnen krijgen over wat nu de beste merken zijn de prijs kwaliteit verhouding.Maar dat is maar een heel klein minpunten algemeen ben ik zoals reeds gezegd positief over eliquidmania

Max

Max

Date: 19 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Netjes en snel geleverd! 1 van me aromas bleek open te zijn en de druppelaar zat vast in de deksel. Ik ga er maar van uit dat dit onderweg is gebeurt met verzenden. Ik heb er niet over geklaagd. De prijs van de aromas zijn wel iets aan de hoge kant.

Wim

Wim

Date: 18 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service en snelle levering!

Benedictus

Benedictus

Date: 18 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • geef (voorlopig) 4 sterren omdat ik nog niet genoeg weet van en ervaring heb met eliquidmania om ze eventueel 5 sterren te kunne geven. De 4 sterren geef ik voor hun goede web-side, live chat, snelle levering, goede prijzen, en een ruim assortiment.

truus

truus

Date: 15 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Helemaal geweldig supersnelle verzending en top liquid

Artikelen 1 tot 30 van 1550 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 52