Shake & Vape

Shake & Vape zijn vloeistoffen die net iets geconcentreerder zijn dan kant-en-klare e-liquids. Een Shake & Vape dien je daarom nog te mengen.
344 producten

Shake & Vape

344 producten
Bij een nicotinevrije Shake & Vape vloeistof is er ruimte overgelaten om nog een basisvloeistof (zonder nicotine) of een booster (met nicotine) toe te voegen.

Na de toevoeging is de Shake & Vape direct klaar voor gebruik.
Een fles Shake en Vape bevat geconcentreerde vloeistof, welke na het toevoegen van een booster of base tot e-liquid gemaakt kan worden. Een 60ml fles Shake en Vape is bijvoorbeeld slechts voor 50ml gevuld met concentraat vloeistof. De Shake en Vape producten bevatten smaakstoffen welke tot ongeveer 20% geconcentreerder zijn dan normale vloeistoffen voor de e-sigaret, hierdoor zijn ze niet direct te gebruiken. Je dient er nog een booster of base aan toe te voegen. Schud deze goed samen en de Shake en Vape is klaar voor gebruik!

Waarom Shake en Vape kopen?

In vrijwel alle gevallen is het gebruik van Shake en Vape voordeliger dan het aanschaffen van 10ml kant-en-klare e-liquid. Dit komt doordat de productiekosten in verhouding lager zijn voor een grotere fles. Het is ook erg handig de vloeistof direct in een grotere fles te hebben. Je hoeft dan bijvoorbeeld tijdens vakantie of het reizen minder flesjes mee te nemen.

Wat heb ik nog nodig bij een Shake en Vape?

Een fles Shake en Vape zal nooit direct nicotine bevatten, er is echter wel de mogelijkheid om dit via een nicotinebooster toe te voegen. Bijvoorbeeld door een 18mg/ml booster van 10ml toe te voegen aan een 50ml Shake en Vape. Op deze manier maak je 60ml e-liquid met 3mg/ml nicotine, welke na het te schudden direct klaar is om te gebruiken. Wil je graag een lager nicotinegehalte of wil je hem zelfs geheel nicotinevrij? Neem dan een booster met een lager nicotinegehalte of een nicotinevrije booster of base.

Heb je nog vragen over Shake en Vape?

Heb je nog vragen over de Shake en Vapes of over welk ander product het beste bij je past of heb je zelfs geheel ander advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-