Virgin Vapor

Virgin Vapor is een zeer unieke lijn e-liquids die niet mocht ontbreken in het assortiment van E-liquidmania. Het unieke karakter van Virgin Vapor vindt men terug in het gebruik van uitsluitend organische smaakstoffen. Alle gebruikte organische smaakstoffen zijn gecertificeerd door een externe partij. Er worden dan ook geen kunstmatige smaak-, zoet- of kleurstoffen aan de liquid toegevoegd.

E-liquid

Bekijk alles (15)

Benieuwd naar alles van Virgin Vapor E-liquid?

Bekijk alles (15)

100% VG e-liquid van Virgin Vapor

Alle e-liquid smaken van Virgin Vapor zijn ontwikkeld met 100% VG (Vegetable Glycerine).
De 100% VG liquid is er voor mensen met een overgevoeligheid voor de stof PG (Propyleen Glycol) of mensen die 100% VG liquids prefereren. 

100% VG is toch stroperig?

Normaal gesproken is VG een stuk stroperiger dan de toevoeging PG in e-liquids. Toch zijn de e-liquids van Virgin Vapor niet zo stroperig.
 Het merk voegt ‘gedestilleerd water’ toe aan de vloeistof om het te verdunnen, daardoor is het in vrijwel alle clearomizers en e-sigaretten te gebruiken.

PG en VG

*PG - Propyleen Glycol
Dit bestanddeel in de e-liquid zorgt voor de smaak en hoeveelheid throathit. De throathit is het keelgevoel wat ervaren wordt tijdens het inhaleren van damp.

*VG - Vegetable Glycerine
 In tegenstelling tot PG zorgt VG in een e-liquid voor een zachtere dampervaring en de hoeveelheid damp. Daarnaast is VG dikker van structuur ten opzichte van PG.

Ingrediënten van Virgin Vapor

De e-liquids van Virgin Vapor zijn afkomstig uit Amerika. Tevens zijn alle ingrediënten die gebruikt worden van Amerikaanse productie. De organische smaakextracten zijn allen afkomstig uit de voedsel industrie en volledig biologisch. Zowel deze organische smaakextracten als de basis die gebruikt worden zijn extern gecertificeerd.

Smaken van Virgin Vapor

Virgin Vapor heeft voor vrijwel iedere damper een smaak in het assortiment opgenomen.
Zo zijn er diverse fruitsmaken te vinden, maar ook frisse menthol of een tabakssmaak ontbreken niet.
Daarnaast onderscheidt Virgin Vapor zich door unieke smaakingrediënten te gebruiken als lavendel en rozen.

Best Damn Tobacco van Virgin Vapor

Virgin Vapor heeft de smaak; “Best Damn Tobacco” ontwikkeld. Zoals de naam enigszins doet vermoeden heeft het merk geprobeerd om de perfecte tabakssmaak te creëren. Mocht je dus op zoek bent naar een fijne tabakssmaak, is “Best Damn Tobacco” wellicht iets wat prima aansluit op jouw wensen.

PG Allergie

In bijna alle e-liquids zitten een drietal basisingrediënten verwerkt. Namelijk PG (propyleen glycol), VG (Vegetable Glycerin) en aroma’s. De toevoeging van PG zorgt in e-liquids ervoor dat je een bepaalde ‘throathit’ ervaart, dit is het keelgevoel wat te vergelijken is met het roken van traditionele tabak. 

Het keelgevoel kan voor sommige dampers als prettig worden ervaren, echter zijn er ook mensen die hier enige last van ervaren. Dit kan zich uiten in keelpijn, droge mond, last van de ogen of spierpijn. Als je een van deze symptomen ervaart kan het zijn dat je een PG allergie hebt.

Virgin Vapor maakt gebruik van 100% VG ingrediënten, zodoende is het merk een prima optie als je last hebt van een PG allergie.

Vragen over Virgin Vapor?

Ben je op zoek naar een bepaalde smaak of heb je gewoonweg andere vragen over het merk Virgin Vapor? Vraag het gerust aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al jouw vragen!

Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-