Virgin Vapor

Virgin Vapor is een zeer unieke lijn e-liquids die niet mocht ontbreken in het assortiment van E-liquidmania. Het unieke karakter van Virgin Vapor vindt men terug in het gebruik van uitsluitend organische smaakstoffen. Alle gebruikte organische smaakstoffen zijn gecertificeerd door een externe partij. Er worden dan ook geen kunstmatige smaak-, zoet- of kleurstoffen aan de liquid toegevoegd.

E-liquid

Bekijk alles (15)
PG/VG 0/100
Death by Chocolate 100% VG - Virgin Vapor
Death by Chocolate 100% VG - Virgin Vapor
Chocolade
PG/VG 0/100
Bed of Roses 100% VG - Virgin Vapor
Bed of Roses 100% VG - Virgin Vapor
Roos
PG/VG 0/100
Plum Crazy 100% VG - Virgin Vapor
Plum Crazy 100% VG - Virgin Vapor
Pruim
PG/VG 0/100
Razzmatazz 100% VG - Virgin Vapor
Razzmatazz 100% VG - Virgin Vapor
Framboos
PG/VG 0/100
Singing the Blues 100% VG -Virgin Vapor
Singing the Blues 100% VG -Virgin Vapor
Bosbes
PG/VG 0/100
Romancing the Strawberry 100% VG - Virgin Vapor
Romancing the Strawberry 100% VG - Virgin Vapor
Aardbei, Room
PG/VG 0/100
French Vanilla Kiss 100% VG - Virgin Vapor
French Vanilla Kiss 100% VG - Virgin Vapor
Vanille

Benieuwd naar alles van Virgin Vapor E-liquid?

Bekijk alles (15)

De beste tabakssmaak die er is?

Virgin Vapor heeft “Best Damn Tobacco” ontwikkeld. Zoals de naam enigszins doet vermoeden zou dit voor velen wel eens de beste tabakssmaak kunnen zijn voor elektronisch roken. Als u dus op zoek bent naar de perfecte tabakssmaak, is “Best Damn Tobacco” wellicht iets wat u geprobeerd moet hebben. Smaken van Virgin Vapor. Naast Best Damn Tobacco heeft Virgin Vapor een assortiment samengesteld met heerlijke fruitsmaken, bijzondere smaken en mixed blends.

50/50 PG/VG en 100% VG e-liquid bij Virgin Vapor

De meeste smaken van Virgin Vapor hebben wij in twee varianten. De ene variant heeft een verhouding van 50 PG/ 50 VG. Deze verhouding zorgt voor ideale dikte van de vloeistof. De 100% VG liquid is er voor mensen met een overgevoeligheid voor de stof PG of mensen die 100% VG liquids prefereren. Let er wel op dat een 100% VG e-liquid wat dikker van structuur is waardoor deze niet geschikt is voor elke clearomizer. De clearomizers binnen het assortiment van E-liquidmania zijn allemaal geschikt voor het gebruik van de 100% VG e-liquid. Als u wilt weten of uw clearomizer geschikt is, vraag het dan even na aan onze klantenservice.

USA ingrediënten

De e-liquids van Virgin Vapor zijn afkomstig uit Amerika. Tevens zijn alle ingrediënten die gebruikt worden van Amerikaanse productie. De organische smaakextracten zijn allen afkomstig uit de voedsel industrie en volledig biologisch. Zowel deze organische smaakextracten als de basis die gebruikt worden zijn extern gecertificeerd. Het is dan ook niet voor niets dat producent Virgin Vapor in Juni 2014 is benoemd tot "Elite Manufacturer" door Vapor Digest. Deze titel wordt alleen verkregen door te voldoen aan de hoogste standaard. 

Haal het beste uit je Virgin Vapor e-liquid

Om het beste uit je Virgin Vapor e-liquid te halen en dan met name bij de 100% VG e-liquids is om deze 1 dag of iets langer te laten staan zonder de dop. Dit om de smaak wat te laten rijpen. De smaak zal hierdoor wat intenser worden waardoor deze nog beter smaakt. Dit is niet noodzakelijk maar goed om te weten voor de liefhebber. Dit proces wordt ook steepen genoemd.

E-liquidmania, voor een tevreden klant

E-liquidmania streeft als grootste e-liquid aanbieder van Nederland naar zoveel mogelijk tevreden klanten. Hebben wij jouw favoriete Virgin Vapor e-liquid daarom nog niet binnen ons assortiment laat het ons dan zeker weten via onze klantenservice. Wij zullen dan zorgen dat de betreffende smaken worden toegevoegd aan ons assortiment in Virgin Vapor.
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-