Vaponaute E-liquid

Vaponaute e-liquids zijn afkomstig uit Frankrijk. De e-liquids worden ontworpen door twee personen namelijk, Léopold en Anne-Claire. Het aanbod van Vaponaute bestaat uit twee verschillende e-liquid lijnen, de E-Voyage en Vaponaute 24 lijn en zijn verkrijgbaar met verschillende nicotinegehaltes.
Meer info
690 producten

E-liquid

690 producten

Het ontstaan van Vaponaute

Zoals hierboven al even kort vermeld is Vaponaute opgericht door Léopold en Anne-Claire. Beide waren rokers die niet tevreden waren met het aanbod e-liquids en e-sigaretten. Léopold heeft een achtergrond als sieradenontwerper en houdt zich bezig met het ontwerpen en verbeteren van de hardware die Vaponaute aanbiedt. Anne-Claire heeft jaren ervaring met het ontwerpen van wijnen en sterkte drank en is daarom verantwoordelijk voor de e-liquids van Vaponaute. 

Wanneer de liquids van Vaponaute klaar zijn om verzonden te worden, worden zij eerst onderzocht door een apotheker en oenoloog. Alle e-liquids worden uitvoerig getest en goedgekeurd aan de hand van de strikte Europese wetgeving. De e-liquids van Vaponaute worden geproduceerd in Grasse, een stad niet onbekend in de parfum en aroma's wereld. 

De smaken van Vaponaute

Vaponaute heeft een aanbod van 10 verschillende e-liquids. De e-liquids van Vaponaute worden geleverd in een plastic flesje inclusief bijsluiter. Het flesje is voorzien van een naaldje, om zo de clearomizer te vullen met e-liquid. De e-liquid van Vaponaute zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes, hierbij kan de keuze gemaakt worden tussen; 0mg, 3mg, 6mg en 12mg. In tegenstelling tot veel andere e-liquid merken zijn de liquids van Vaponaute niet verkrijgbaar met 18mg nicotine. 

E-Voyage lijn

Vaponaute is begonnen met de E-Voyage e-liquids lijn. De E-voyage lijn bestaat uit 4 smaken

Vaponaute 24 lijn

De Vaponaute 24 lijn bestaat uit 5 e-liquids met wederom een gelaagde structuur. 

Cherry Blossom

Als laatste is de smaak Cherry Blossom door Anne-Claire toegevoegd aan het assortiment van Vaponaute. Cherry Blossom is ook verkrijgbaar met verschillende nicotinegehaltes en heeft de smaak van Morello kersen, pistache koekjes, framboos, viooltjes en amandelroom. 
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-