Twelve Monkeys E-liquid

Het uit Canada afkomstige e-liquid merk Twelve Monkeys heeft in korte tijd de e-liquid markt verovert met hun prijswinnende* smaken. Ze zijn met name erg geliefd bij de liefhebbers van de ietwat zoetere e-liquids.
Meer info
4 producten

E-liquid

4 producten
Met Bonogurt & Macaraz hebben ze in 2016 de beste e-liquid award ontvangen en met Tropika & Congo Cream hebben ze in 2016 de beste fruit e-liquid award ontvangen.

Doordat deze e-liquids een hoog VG gehalte hebben, zijn deze met name geschikt voor subohm apparaten die gebruik maken van coils met grote zogenaamde ‘juice holes’. Dit zijn de gaatjes aan de zijkant van de coil, via waar de vloeistof door de coil wordt opgenomen uit de tank.

De smaken van Twelve Monkeys

De smaak van de e-liquids van Twelve Monkeys, laat zich kenmerken zich door een zoet-fruitige smaak. Ook zijn de smaken van Twelve Monkeys vaak gelaagd, wat inhoudt dat ze meerdere smaken tot één goed afgerond geheel weten te brengen.

Met name smaken zoals tropische vruchten en de romigere smaken, zie je als gezamenlijke factor terug bij deze e-liquids. Ondanks een hoger VG gehalte, zijn ze toch erg vol van smaak. Vooral de zoetekauwen zullen de eliquids van Twelve Monkeys erg kunnen waarderen.

Hoge kwaliteit e-liquids

Bij de productie van Twelve Monkeys wordt er enkel gewerkt met ingrediënten die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. De e-liquids van Twelve Monkeys hebben een VG gehalte van 70 procent en hoger, waarmee deze liquids garant staan voor dikke wolken, die vol van smaak zijn.

De e-liquids van Twelve Monkeys rijpen twee weken, voordat ze de fabriek verlaten. Dit zorgt er voor dat de smaken optimaal kunnen mengen, waardoor ze al helemaal in balans zijn op het moment dat ze in jouw tank belanden!

Meer weten over Twelve Monkeys?

Wil je graag meer informatie over de e-liquids van Twelve Monkeys, of heb je vragen over een ander merk? Onze klantenservice beantwoordt al je vragen over onze producten!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-