T-juice E-liquid

T-Juice is een e-liquid fabrikant die zijn oorsprong vindt in het Engelse Londen.
Het merk is ontstaan in begin 2012 en had als doel unieke smaken op de markt te brengen die je niet bij andere merken kon vinden. De smaakontwikkeling is uniek te noemen omdat ze varianten creëren die blijvend verrassend zijn.

Daarnaast steekt T-Juice enorm veel tijd in het testen van vloeistoffen om tijdens het verkoopproces niet voor verrassingen komen te staan. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen; sinds de lancering heeft T-Juice een flink marktaandeel verworven door heel Europa.
Meer info
4 producten

E-liquid

4 producten

Productie van T-Juice

Alle vloeistoffen die T-Juice produceert worden ontwikkeld en geproduceerd in London. Om de vloeistoffen te produceren maakt T-Juice enkel gebruik van ingrediënten die afkomstig zijn uit Europa.

Naast de ontwikkeling van smaken is ook het aspect kwaliteit van erg groot belang. Zo voldoet de volledige productie aan de hoge Europese kwaliteitseisen die worden gesteld aan fabrikanten van e-liquids. Alle vloeistoffen zijn daardoor goedgekeurd voor zowel de Europese als de Amerikaanse markt.

E-liquid smaken van T-Juice

Het team van T-Juice heeft e-liquid smaken ontwikkeld die je destijds nergens anders terugvond.
De smaken bestaan vaak uit meerdere ingrediënten om zo een complexere en unieke smaakbeleving te bieden.

Het merk heeft in iedere smaakcategorie smaakvarianten op de markt gebracht. Zowel voor liefhebbers van tabak, fruit als frisse smaken zoals menthol.

Red Astaire van T-Juice

Een van de bekendste smaken van T-Juice is Red Astaire.
Dit is een smaak die bestaat uit diverse rode fruitsoorten waaronder bessen, zwarte druiven, eucalyptus, anijs en een vleugje menthol.

Daarnaast is de smaak te herkennen aan de rode kleur van de vloeistof, dit is ook één van de redenen dat de liquid bekend is in heel Europa.

Is mijn e-sigaret geschikt om T-Juice te dampen?

Alle e-liquds van T-Juice hebben een PG/VG* verhouding van 50/50. Door de gemiddelde verhouding zijn de liquids in vrijwel iedere clearomizer of e-sigaret te gebruiken.

Echter als je gebruik maakt van een DL (Direct Lung) clearomizer is het aan te raden om e-liquids te gebruiken met een hogere VG waarde.
VG heeft namelijk de eigenschap om pas te verdampen bij een hogere temperatuur / wattage.

PG en VG*

*PG - Propyleen Glycol
Dit bestanddeel in de e-liquid zorgt voor de smaak en hoeveelheid throathit.

*VG - Vegetable Glycerine
 In tegenstelling tot PG zorgt VG in een e-liquid voor een zachtere dampervaring en de hoeveelheid damp. Daarnaast is PG dikker van structuur ten opzichte van PG.

Vragen over T-juice?

Heb je vragen over het merk T-juice? Of heb je een vraag over een van de smaken of e-sigaretten? Stel deze dan gerust aan de klantenservice. Wij helpen je graag verder!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-