T-juice E-liquid

Sinds 2011 produceert het (inmiddels welbekende) Britse merk T-juice e-liquids en aroma’s voor elektronische sigaretten. De productie van T-juice vindt volledig plaats in het Verenigd Koninkrijk. Volgens T-juice zijn deze liquids zo divers in smaak, dat er voor iedereen wel een geschikte tussen zit.
549 producten

E-liquid

549 producten

T-juice voor elke e-sigaret geschikt

Vrijwel alle e-liquids bevatten de stoffen PG en VG. Alle e-liquids van T-juice bevatten 50% PG / 50% VG. Hierdoor zijn ze geschikt voor vrijwel elk type e-sigaret waaronder zelfs pods.

PG (Propyleenglycol) zorgt voor de kriebel in je keel en de smaaksterkte, VG (plantaardige glycerine) zorgt voor de hoeveelheid damp. Een e-liquid met een hoog PG gehalte zal dunner zijn dan een e-liquid met een hoog VG gehalte.

Red Astaire van T-juice

Wat erg opvalt, zijn de bijzondere smaakcombinatie’s van de ingrediënten die T-juice gebruikt voor het maken van hun producten. In 2014 werd het succes van deze niet-alledaagse smaakcombinatie’s bekroond met een award voor de e-liquid ’Red Astaire’. Deze felrode e-liquid won in dat jaar de 'Best Flavour award'.

Een paar jaar later blijkt dat deze award destijds terecht was. Red Astaire staat bij veel dampers in de top 10 e-liquids en is verkrijgbaar bij vrijwel alle grotere e-liquid webshops in Nederland, België, en Duitsland.

De vele uiteenlopende smaken van T-juice

T-juice maakt e-liquids met fruit-, custard-, tabak- en mentholsmaak. Deze smaken worden zorgvuldig met elkaar gecombineerd tot aparte combinatie’s.

Zo zijn de smaken custard, rode bes en tropisch fruit bijvoorbeeld de ingrediënten van ‘Bohemian Custardy’. Deze heeft zowel een custard- als een fruitsmaak. Ook het zoete broertje van Red Astaire, genaamd Black ’n Blue, bevat zowel menthol- als fruitsmaak.

Meer weten over de e-liquids van T-juice?

Meer weten over T-juice, of heb je een vraag over andere e-liquids? Onze klantenservice helpt je graag verder!
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-