SOLT e-liquid

SOLT e-liquid is een merk welke is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Het merk produceert enkel e-liquids waarbij de nicotinetoevoeging bestaat uit Nic Salt, ook wel nicotinezout genaamd. Nicotinezout is een nicotinetoevoeging die meer te vergelijken is met traditionele tabak. De e-liquids van SOLT zijn te verkrijgen in 10mg en 20mg nicotine met een 50/50 PG/VG verhouding.

De SOLT e-liquids worden geproduceerd door een grote e-liquid fabrikant: SVC Labs LTD. Deze fabrikant produceert diverse merken waaronder; Simple Essentials en Plusnic+.

Smaken van Solt e-liquid

SOLT biedt inmiddels meer dan verschillende smaken aan. De smaken variëren van fruitig tot fris.
Daarnaast heeft het merk zich ook gericht op diverse tabakssmaken. Zo kun je als tabaksliefhebber ook bij SOLT terecht.

Naast het aanbieden van diverse smaken draagt SOLT ook een bepaald kenmerk uit. Zo zijn er diverse fruitsmaken te vinden welke een frisse menthol nasmaak hebben. Dit resulteert in een krachtige smaakbeleving wat door een grote groep dampers als prettig wordt ervaren.

Wat is het verschil tussen Nic Salt en reguliere nicotine?

Het verschil tussen Nic Salt en reguliere nicotine zit voornamelijk in de dampervaring en nicotineopname in het bloed. Nic salt heeft als eigenschap dat het sneller in het bloed wordt opgenomen. Dit kenmerk is erg te vergelijken met roken van tabak zoals een sigaret of shag.

Nic salt geeft meer voldoening en een zachtere dampervaring. Zodoende kunnen Nic salt e-liquids op een hogere nicotinewaarde gedampt worden zonder een hoge ‘throathit’ te creëren.

Welke vape is geschikt voor Solt e-liquid?

SOLT e-liquids zijn te verkrijgen in een 50/50 PG/VG verhouding met een relatief hoge nicotinewaarde. Zodoende raden wij een kleine MTL (mouth-to-lung) clearomizer te gebruiken of een zogeheten POD-systeem. 

Een POD-systeem is een eenvoudige vape welke gebruik maakt van een vul-reservoir (pod) en een batterij. Deze systemen zijn vaak wat compacter van formaat waardoor ze veelal gebruikt worden door vapers die veel onderweg zijn, en door dampers die een kleine e-sigaret prettig vinden.

SVC Labs LTD

SVC Labs is opgericht in 2014 met als doel onze klanten de beste E-vloeistof op de markt en een alternatieve levensstijl te bieden voor ex-rokers. Zij produceren in een ultramoderne faciliteit in East Sussex en investeren voortdurend in mensen, de producten en een technologie om het bedrijf blijvend te verbeteren.

Vragen over SOLT?

Wil je graag meer informatie over Nic Salt, SOLT, of heb je vragen over een ander merk? Onze klantenservice beantwoordt al je vragen over onze producten!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-