Six Licks Nic Salt

Six Licks is een Engelse fabrikant van e-liquids. Sinds hun introductie op de vape markt haar producten aanbiedt op vier continenten. En dit alles is gerealiseerd binnen twee jaar.

Het team van Six Licks ontwikkelen smaken door simpliciteit toe te passen. Door de smaken simpel te houden zijn ze toch uitgesproken en biedt het een zekere toevoeging op de markt.
Meer info
0 producten

Nic Salt

0 producten

Onderzoek naar de markt

Het team van Six Licks heeft een uitgebreid marktonderzoek uitgevoerd om te achterhalen waar klanten van houden. En dit heeft tot succes geleid, de meeste varianten worden goed ontvangen door liefhebbers van fruitsmaken.

Naast het uitvoeren van een marktonderzoek maakt Six Licks gebruik van het toepassen van marketing. Dit doen ze onder andere door ambassadeurs aan te stellen en samenwerkingen aan te gaan met resellers om naamsbekendheid te creëren.

Nic Salts in Six Licks

De e-liquids van Six Licks bestaan uit een PG/VG verhouding van 50/50 en maken gebruik van nicotine-zout toepassing. Een nicotine-zout toevoeging biedt meer voldoening van nicotine ten opzichte van traditionele nicotine in e-liquids. 

Geven Nic Salts liquids een andere dampervaring?

Het antwoord hierop is; ja!
E-liquids die gebruik maken van nicotine-zout toevoeging geven een zachtere dampervaring als er gebruik wordt gemaakt van een hogere nicotinewaarde. Nicotine-zout heeft namelijk de eigenschap een hele zachte ‘throathit’ te bieden maar met méér nicotinevoldoening.

Smaken van Six Licks

De smaken die Six Licks momenteel aanbiedt zijn allemaal zeer fruitig te noemen. Het merk richt zich voornamelijk op dampers die een frisse en fruitige smaak appreciëren. 
Zo vind je onder andere aardbeien, bessen en diverse meloen soorten terug als ingrediënten voor de liquids.

Love Bite

Een smaak die in het bijzonder eruit springt is Love Bite. De smaak bestaat uit sinaasappel en grapefruit en heeft inmiddels al meerdere prijzen gewonnen. Door het zure tintje in de liquid zal het je blijvend verrassen tijdens het inhaleren en exhaleren.

Welk apparaat kan ik gebruiken voor Six Licks?

De e-liquids van Six Licks hebben een PG/VG verhouding van 50/50. Zodoende raden wij van EliquidMania je aan om gebruik te maken van een MTL (mouth-to-lung) clearomizer of een Pod-systeem.

Pod-systeem

Pod-systemen zijn kleine e-sigaretten die gebruik maken van een pod. Een pod is het reservoir waar een coil in verwerkt zit. De pod wordt in het batterijgedeelte geïnstalleerd waarna je direct in staat bent om te dampen zonder verdere instellingen toe te passen.
De dampproductie van pod-systemen is relatief klein waardoor Nic Salt liquids prima tot hun recht komen.

Vragen over Six Licks?

Wil je graag meer informatie over de e-liquids van Six Licks, of heb je vragen over een ander merk? Onze klantenservice beantwoordt al je vragen over onze producten!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-