Klant winkelbeoordelingen

Jeffrey

Jeffrey

Date: 20 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Mijn eerste bestelling! Ik was heel nieuwsgierig naar een bepaalde smaak. Deze heb ik ook gekregen. Dit ging niet zonder slag of stoot. Ik kan hier alleen maar de post voor aankijken en niet eliquidmania. Doordat de post niet op tijd werd bezorgd, en uiteindelijk helemaal niet werd geleverd, hebben we besloten om via een omweg, afhaalpunt, alsnog de liquid mogen ontvangen. Ik ben uiterst tevreden over de klantenservice! In de toekomst laat ik mijn bestellingen via een afhaalpunt bezorgen. Dikke duim omhoog!

Benedictus

Benedictus

Date: 19 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Positief ben ik over het assortiment,de prijzen, meestal snelle levering, en de goede en adequate klantenservice.Misschien zou ik wat meer advies kunnen krijgen over wat nu de beste merken zijn de prijs kwaliteit verhouding.Maar dat is maar een heel klein minpunten algemeen ben ik zoals reeds gezegd positief over eliquidmania

Wim

Wim

Date: 18 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service en snelle levering!

Benedictus

Benedictus

Date: 18 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • geef (voorlopig) 4 sterren omdat ik nog niet genoeg weet van en ervaring heb met eliquidmania om ze eventueel 5 sterren te kunne geven. De 4 sterren geef ik voor hun goede web-side, live chat, snelle levering, goede prijzen, en een ruim assortiment.

truus

truus

Date: 15 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Helemaal geweldig supersnelle verzending en top liquid

Sjoerd

Sjoerd

Date: 15 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Helemaal TOP, de beste spullen, de prijs is goed en natuurlijk de snelle levering!!! Ik kom hier zeker vaker terug!!!

Pjh deijkers

Pjh deijkers

Date: 13 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Ben nog niet zo lang overgestapt
    Van roken naar dampen
    Deze sit is goed ook de prijs is goed
    Top

Tom Gelderblom

Tom Gelderblom

Date: 13 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • nadat mijn bestelling niet was aangekomen hebben ze het nogmaals verstuurd,
    ik ga hier zeker nog eens bestellen
    top bedrijf!

Martijn

Martijn

Date: 10 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Gewoonweg de allerbeste e-liquid winkel die ik gevonden heb in 7 jaar tijd. Hier zal ik nog heel lang winkelen! Een aanwinst voor mijn bookmarks lijstje. Snelle levering, goede prijzen, vriendelijke service. TOP!

Srwm

Srwm

Date: 10 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super snelle levering toppie

Claudia

Claudia

Date: 7 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering en goede producten! TOP!

Dwight

Dwight

Date: 5 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service,snelle levering!

Martin

Martin

Date: 5 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer snelle levering tegen goede prijzen.

Ron

Ron

Date: 4 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Perfecte prijs/kwaliteit verhouding! En bestelling/levering uitmuntend!

Santiago

Santiago

Date: 3 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top zaak

Frank

Frank

Date: 3 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • fijne webshop

Sjoerd van Gemert

Sjoerd van Gemert

Date: 2 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Ja smaakt lekker, veel zoete rook, en natuurlijk de prijs!

Miguel

Miguel

Date: 2 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goede site en je hebt je bestelling snel binnen.

Elisabeth

Elisabeth

Date: 2 september 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super online winkel en snelle levering

martin

martin

Date: 31 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • zeer snelle en correcte levering en voor een goede prijs ben zeer tevreden

Ajm

Ajm

Date: 30 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Kan over de smaakjes nog niet oordelen, die gaan mee op vakantie.

    Maar mijn bestelling ontvangen was top.
    Geweldig!!!!!

Esther

Esther

Date: 30 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Bestelling altijd heel snel binnen. Fijne webshops met goede prijs/
    kwaliteit verhouding.

Tony

Tony

Date: 28 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer correcte afhandeling en levering en voor een goede prijs super tevreden echt een aanrader

Inno

Inno

Date: 28 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering

Pieter

Pieter

Date: 27 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Geweldige service , snelle verzending en product is ook wat vermeld word . Kortom prima winkel .

peter

peter

Date: 27 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • prima

Tino

Tino

Date: 27 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top shop

Tino Middelkamp

Tino Middelkamp

Date: 26 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle

Audry

Audry

Date: 26 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Perfect

Timothy

Timothy

Date: 23 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • No complaints whatsoever.

Artikelen 1 tot 30 van 1525 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 51