Klant winkelbeoordelingen

Mar

Mar

Date: 15 mei 2019
  • Winkelbeoordeling
  • 1x per maand, als ik aan mijn op een na laatste flesje begin bestel ik een nieuwe voorraad. Dat doe ik bij eliquidmania al sinds juli 2017, dus dat betekent dat ik er al zo'n 20x besteld heb.
    Ik heb hierover geen enkele klacht! Alles is altijd op voorraad en ik kan er op rekenen dat het de volgende dag op de deurmat ligt. Heel soms een dagje later maar dat is sporadisch en ook geen enkel probleem.
    Kortom een dikke 5 sterren.

B van kempen

B van kempen

Date: 8 mei 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Prima winkel bestel er nu een paar maanden lang. Elke week bestel ik weer opnieuw.
    De levering is altijd de volgende dag of je nu sochtens besteld of 5 minuten voor 5 het is er altijd de volgende dag.
    Prima levering altijd op tijd en prima liquids ik ben zeer tevreden en zal zeker blijven bestellen.
    De prijs van deze shop is zeker een verschil met andere shops ze zijn vaak net iets goedkoper en de levering is goedkoper en dat is wat de zuinige Nederlander geweldig vind :)
    Pluspunt is ook een makkelijk website die makkelijk te bedienen is.

kevin gielissen

kevin gielissen

Date: 20 april 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service goede prijzen

Hw

Hw

Date: 20 april 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Ik bestel hier al een jaar,
    Altijd zeer snelle en goede service!

M buisman

M buisman

Date: 13 april 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Veel keuze in e liquids
    Niet te duur
    Heb hier al vaker besteld
    Snelle levering

Niels

Niels

Date: 11 april 2019
  • Winkelbeoordeling
  • fijne winkel, snelle levering en lekker goedkoop

san

san

Date: 11 april 2019
  • Winkelbeoordeling
  • bestel hier altijd snelle levering

Peter

Peter

Date: 10 april 2019
  • Winkelbeoordeling
  • snelle levering

barry

barry

Date: 8 april 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Prima shop ik bestel hier nu voor de 2e keer en ga hier zeker vaker bestellen prima spul en altijd snel in huis

Remy

Remy

Date: 4 april 2019
  • Winkelbeoordeling
  • perfect, duidelijke beschrijving bij de smaken goeie levering en heel veel op voorraad. Owja en een hele ruime keuze, heerlijk!!

Ruben

Ruben

Date: 3 april 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Niet normaal lekker deze. Echt een aanrader

Dutch Covenant

Dutch Covenant

Date: 1 april 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Veel keus in liquide in alle merken en smaken , deze webshop zit in mijn top 3 op nummer 1 , raad iedereen aan bestel bij eliquid mania ;)

Erwin

Erwin

Date: 29 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer gemakkelijk voorkeur geven en mag gezegd worden super snelle levering.
    Een blije klant erbij!! Ga zo door
    Alleen jammer dat niet iedereen beoordelingen geeft van een liquid dat zal enorm helpen in keuzes maken.

Arthur

Arthur

Date: 28 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super snel geleverd! Overzichtelijke webshop

Annemie

Annemie

Date: 27 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering en goede service

Koen

Koen

Date: 27 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Heerlijk!

Etienne Beckers

Etienne Beckers

Date: 27 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super zaak / top service

Andy Schoutens

Andy Schoutens

Date: 27 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Eén van de allerbeste webshops waar ik ooit besteld heb en dit over meer als een jaar met een maandelijks bestelling.
    Altijd een bijzonder snelle levering en goed verpakt en altijd een correct kloppende bestelling.

Linda

Linda

Date: 26 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering

Kevin

Kevin

Date: 25 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle service

Herbert

Herbert

Date: 23 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • super snelle bezorging ……….

Math Bovens

Math Bovens

Date: 23 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Steeds snelle levering goed verpakt en de e liquid is ook prima gebruik hem als enkele jaren dus prima alleen nieuwe flesje zijn echt kind vriendelijk voor een volwassene zelfs moeilijk te openen.
    Prima top ga zo door

Alice

Alice

Date: 22 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Veel keus! Goede site. Snelle levering.

Yvonne

Yvonne

Date: 22 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Goed en snel antwoord op mijn klacht, bedankt.

Yvonne

Yvonne

Date: 22 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Hai, heel blij met de bestelling, en snel geleverd.
    Ik heb echter wel een opmerking over de verpakking. Heel netjes ingepakt maar wel in een zacht omhulsel en
    enveloppe. De postverzorger vond waarschijnlijk dat het te kwetsbaar was om in de brievenbus te doen en nu
    moest ik het ophalen bij een postnl punt want ik was niet thuis. Vroeger zat de bestelling in een platte doos
    en deze werd gewoon wel altijd in de brievenbus gedaan.
    Groet van yvonne

Fatma

Fatma

Date: 21 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle bezorging!

Toos

Toos

Date: 18 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle bezorging top

Ida jansen

Ida jansen

Date: 18 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer snelle levering en goede smaak. Goedkoop en goed

Inge

Inge

Date: 18 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super service en snelle levering, vragen worden snel beantwoord

tim

tim

Date: 17 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • zeer snelle verzending. als je vragen heb word je netjes behandeld en snel gereageerd! goede prijs qualiteit verhouding. ronduid een top webshop. zeker een aanrader

Artikelen 1 tot 30 van 1749 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 59