Klant winkelbeoordelingen

Yvonne

Yvonne

Date: 22 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Hai, heel blij met de bestelling, en snel geleverd.
    Ik heb echter wel een opmerking over de verpakking. Heel netjes ingepakt maar wel in een zacht omhulsel en
    enveloppe. De postverzorger vond waarschijnlijk dat het te kwetsbaar was om in de brievenbus te doen en nu
    moest ik het ophalen bij een postnl punt want ik was niet thuis. Vroeger zat de bestelling in een platte doos
    en deze werd gewoon wel altijd in de brievenbus gedaan.
    Groet van yvonne

Fatma

Fatma

Date: 21 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle bezorging!

Toos

Toos

Date: 18 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle bezorging top

Ida jansen

Ida jansen

Date: 18 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer snelle levering en goede smaak. Goedkoop en goed

Inge

Inge

Date: 18 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super service en snelle levering, vragen worden snel beantwoord

tim

tim

Date: 17 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • zeer snelle verzending. als je vragen heb word je netjes behandeld en snel gereageerd! goede prijs qualiteit verhouding. ronduid een top webshop. zeker een aanrader

sil

sil

Date: 14 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • zeer snelle levering en goedkoop top !!!!

ben

ben

Date: 13 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • goeie winkel hoor!

Daniël

Daniël

Date: 13 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Perfect en snelle levering.

Shafty

Shafty

Date: 12 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Geweldige winkel, veel smaken en voor iedere portemonnee wat wils.
    Mochten er problemen zijn, zoeken ze samen met je naar een oplossing.
    10/10

Kwarley

Kwarley

Date: 12 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Geweldige winkel... aanrader! Koop al jaren bij e-liquidmania... bezorging op tijd goede prijs/kwaliteit verhouding....wat wil je nog meer?!

Simion

Simion

Date: 12 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Goede liquids, en snelle levering

Steph

Steph

Date: 11 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle service...... Volgende dag in de brievenbus.... Top!

Roy

Roy

Date: 8 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super was de eerste keer dat bestelde zeker ook een tweede keer

Jef

Jef

Date: 7 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snel en goedkope bezorging!

Hosam aldin

Hosam aldin

Date: 6 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Gooood

Sander

Sander

Date: 6 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Al erg lang opzoek naar een winkel die genoeg op voorraad heeft, een goede klantenservice en een chat op de website. Alles gevonden. Bij eliquidmania! Gisteren contact gehad met Anne via de chat. Juiste info met linkjes. Heb meteen weer wat geleerd van haar. Erg snelle levering. Gisteren middag rond 3 uur besteld vandaag rond 1 uur binnen! Netjes verpakt en een duidelijke, overzichtelijke bon! Ik blijf lekker op deze site! Chapeau!!! :-D

F.C.

F.C.

Date: 6 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • alles ok.

Darren

Darren

Date: 5 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • always a great selection of quality liquids, with next-day delivery as promised

John

John

Date: 4 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Van een e-liquid was nicotinegehalte 6 niet op voorraad. Dit via de chat aangegeven. 2 uurtjes later werd ik gebeld door Koen (de medewerker klantensupport) dat de "6" toch nog op voorraad was. Via de chat aanwijzingen gekregen van Koen hoe te handelen om de "6" alsnog te bestellen. Prima service !!!!!

Mr Lauw

Mr Lauw

Date: 4 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Voordelig en snel, duimpjes omhoog

Rino

Rino

Date: 2 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Topwinkel

Tony

Tony

Date: 2 maart 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Vlug besteld en vlug geleverd en netjes verpakt

Geeke

Geeke

Date: 26 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super tevreden! Snelle levering en het handgeschreven briefje vind ik echt heel tof!

Mr Lauw

Mr Lauw

Date: 26 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Mijn favo e-liquid shop! Gratis verzenden bij een bestelling van slechts €10 (of hoger). Plus razendsnel binnen, de volgende dag al bij een bestelling voor 17:00. Gewoon heel praktisch en betrouwbaar ;)

Stan

Stan

Date: 25 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Goede levering, erg leuk dat er een klein handgeschreven briefje bij zat!

Toos

Toos

Date: 24 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer tevreden en een snellen bezorging

Ronald

Ronald

Date: 18 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Goede liquids voor de beste prijs en snelle levering. Top!

Iwan

Iwan

Date: 18 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Veel keus en snelle levering !

Sleafers

Sleafers

Date: 18 februari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Producten besteld, waren de dag erop al in de bus. Snelle levering dus
    Tegen een goede prijs verkopen ze de aroma's, dikke pluim!

Artikelen 1 tot 30 van 1725 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 58