Klant winkelbeoordelingen

Bogumil

Bogumil

Date: 20 januari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super winkel! Super blij met hem!

PM

PM

Date: 20 januari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snel geleverd en deze was ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.

Karin

Karin

Date: 17 januari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super winkel snel geleverd !!!

Lidy

Lidy

Date: 15 januari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • In een woor Geweldig

Tony

Tony

Date: 15 januari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super blij met deze winkel altijd correct en altijd snel geleverd

Bas

Bas

Date: 15 januari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Super service snel in huis. Als je ze belt heb je ze snel aan de lijn. Top

Cw

Cw

Date: 14 januari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Echt snel levering de volgende dag al in huis. Alleen daar door ga k vaker bestellen. Ze hebben ruime keuze top !!!!

Jan

Jan

Date: 14 januari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Top snelle levering

anna

anna

Date: 13 januari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Perfecte service, snelle levering en bij problemen is er altijd iemand beschikbaar voor (online) hulp.
    Veel keuze en smaakjes en niet duur!

GB

GB

Date: 9 januari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Vorige maand (21 dec) een bestelling gedaan, prima geholpen via de chat. Zoals altijd, dezelfde dag een email gekregen dat de bestelling onderweg was.
    Afgelopen maandag gebeld omdat ik de bestelling nog niet ontvangen had. Ze waren supervriendelijk aan de telefoon en hebben meteen de bestelling opnieuw verstuurd.
    Ben erg boos op de PTT, het is niet de eerste keer dat er iets fout gegaan is.
    Maar ben super tevreden over EliquadMania, wat een goede service.
    Dank je wel.
    Een aanrader voor alle vapers.

SG

SG

Date: 8 januari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Top!!! Snelle leveringen en ik hoop dat ze deze smaak van dit merk in hun assortiment houden en misschien ook nog de 6MG nicotine gaan verkopen.

Amber

Amber

Date: 6 januari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Veel keuze aan smaakjes.

    Snelle levering

Eric

Eric

Date: 1 januari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Snel en betrouwbaar.Top

Kees

Kees

Date: 31 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • . Snelle levering top

Mirjam

Mirjam

Date: 30 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer tevreden
    Alles mooi overzichtelijk, bij vragen ook snelle reactie via de chat

ben

ben

Date: 30 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima service, gratis verzending vanaf 10 euro is top.

Ben

Ben

Date: 30 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima producten voor nette prijzen, gratis verzending vanaf 10 euro is top!

Krzysiek

Krzysiek

Date: 29 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Eerste keer iets besteld en uitraard top!!!
    Deze winkel zeker een aanrader.
    Dankjewel

Corry

Corry

Date: 29 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima, alles snel geleverd.

Erna

Erna

Date: 29 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super goede service

Daneal

Daneal

Date: 28 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Ruim assortiment

Lilian

Lilian

Date: 28 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Altijd keurig snel geleverd. En dit keer ook nog met een persoonlijk berichtje. Goede service!

Marco

Marco

Date: 27 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Erg tevreden. Elke maand druk ik op herhaal bestelling en de volgende dag ligt de envelop in de bus. Altijd op voorraad en altijd de volgende dag geleverd. Top!

elly

elly

Date: 27 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • supersnelle levering!!
    voordelig en prima service!

Ellyn

Ellyn

Date: 26 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Good fast service.

jos

jos

Date: 25 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • snelle levering.

Helmie

Helmie

Date: 23 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle kevering

Alyda

Alyda

Date: 19 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Vandaag besteld, morgen in huis. Prima!

Manon

Manon

Date: 18 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top

Janneke

Janneke

Date: 18 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Jullie vragen om vooral ook verbeteringen door te geven, maar ik heb ze niet!
    Geweldige service, snelle levering, top!

Artikelen 1 tot 30 van 1659 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 56