Klant winkelbeoordelingen

Corry

Corry

Date: 14 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service, vandaag besteld morgen in huis

Inge

Inge

Date: 14 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super snelle service vriendelijk personeel

Jet

Jet

Date: 13 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Perfect

Gerald

Gerald

Date: 13 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snel En een goede service

Math

Math

Date: 13 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer snelle levering
    Binnen een paar dagen is de bestelling geleverd en dat is ook een pre voor jullie prima houden zo en goed aan de prijs/kwaliteit

marianne

marianne

Date: 13 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • 1ste keer besteld was keurig netjes. super fijn grt marianne

resi

resi

Date: 12 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • al jaren mijn vaste leverancier. warme groet resi

Tony van Horzen

Tony van Horzen

Date: 12 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer correcte afhandeling en communicatie over de bestelling zeker een aanrader en zeer snel geleverd

Adriaan

Adriaan

Date: 11 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Top winkel. Alles word snel en netjes verpakt en verzonden. Ruim assortiment. Tot nu toe 2 hele goeie liquids gevonden.

Thomas

Thomas

Date: 8 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima

Petra

Petra

Date: 7 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Eerste x besteld en zeer tevreden, keurig verpakt.
    Snel geleverd.
    Tot de volgende bestelling
    Vr gr Petra

loek

loek

Date: 7 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • goede service, duidelijke site en snelle levering

Non

Non

Date: 7 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering

Stan

Stan

Date: 7 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Makkelijke site. Maar sommige producten zijn verkeerd ingedeeld.

Sandra

Sandra

Date: 7 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super snel bezorgd , ben pas begonnen met e-liguids en ben nu smaakjes aan het uitproberen om te kijken welke ik het lekkerst vind maar er is keus zat zag ik dus gaat vast lukken. Ook qua prijs zeer aantrekkelijk

Daphne

Daphne

Date: 7 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Prima site

lennart

lennart

Date: 6 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • veel opties, snel geleverd, gratis verzenden al vanaf 10.-!
    en veel juice voor een leuke prijs.!

Pazmaster

Pazmaster

Date: 6 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Duurde een week voordat mijn bestelling binnen was, maar dat lag aan PostNL. Service is goed, vriendelijke klantenservice.

Mo

Mo

Date: 5 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals altijd weer snel en perfect geleverd tot de volgende keer

J

J

Date: 5 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goede vervanging voor roken als je wil stoppen

Charlie

Charlie

Date: 5 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals altijd weer snel en perfect geleverd tot de volgende keer

José

José

Date: 5 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Altijd uitstekende service. Als je tijdig bestelt, is het de volgende dag in huis. Stevig verpakt, en mijn 8 liquids passen gewoon door de brievenbus, hoef je niet voor thuis te blijven! Alle zendingen in de afgelopen paar jaar waren prima in orde. Bij deze een schouderklopje, bedankt! Goede service in niet overal vanzelfsprekend, hier wel!

Francoise

Francoise

Date: 4 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering, prima service

walter

walter

Date: 3 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Altijd snel en goedkoop

Dick

Dick

Date: 3 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • De levering van de bestelde liquid was vlot, twee dagen na de bestelling viel het pakket in de gang.
    De prijs-kwaliteitsverhouding is prima, natuurlijk kan de smaak altijd net iets beter, maar daar betaal je al snel een euro of twee meer per flacon voor, en dat is het mij niet waard.
    Conclusie: prima liquid, goede prijs, eerlijke kwaliteit.

Anja

Anja

Date: 3 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Een goede zaak altijd op tijd.

Bas

Bas

Date: 1 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service. En snel in huis. Top

Leonard

Leonard

Date: 31 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Veel keuze, goede service bij de bestelling. Bestel hier al langere tijd mijn e-liquids en ontdek elke keer weer nieuwe smaken. Top!

    Qua hardware mis ik nog de juiste coils voor mijn (itazte kroma a) smoker, dat is het enige dat ik nog mis.

Claudia

Claudia

Date: 29 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Super service! TOP.

D A Wesseloo

D A Wesseloo

Date: 29 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • We zijn altijd zeer tevreden geweest maar er is wel wat veranderd in de lever tijd.
    In het verleden was het vandaag besteld en morgen geleverd.
    De laatste drie bestellingen is dit een week wachten en dat ben ik niet van jullie gewend.
    Bij het laatste contact werd de ellende bij post.nl neergelegd wat kan natuurlijk.
    Maar het is nu normaal geworden.
    Wat mij wel stoord is dat je een snelle levering kan kopen wat eerst normaal was.
    Dus hier stoor ik me wel aan en dat wil ik delen

Artikelen 1 tot 30 van 1590 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 53