LiQua E-liquid

LiQua is een Europees e-liquid merk, bedoeld voor gebruik in een e-sigaret.

De smaakstoffen van het merk LiQua zijn afkomstig uit Italië en worden tot e-liquids geproduceerd in Tsjechië. LiQua is een gevestigde naam op de e-liquid markt. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat de liquids van LiQua inmiddels in meer dan 85 verschillende landen te koop zijn.
549 producten

E-liquid

549 producten

Goede mono- en tabaksmaken

Binnen ons assortiment vind je de LiQua Element lijn terug. De producten binnen de LiQua Elements lijn bestaan voornamelijk uit e-liquids met één smaak, ook wel ‘mono flavour’ genoemd.

Naast de e-luids met fruitsmaak, die je volop terug vindt in deze productlijn, bevat deze productlijn ook meerdere goede tabaksmaak e-liquids.

PG / VG verhouding LiQua Elements

Alle e-sigaret vloeistoffen bestaan naast de smaakstoffen en andere ingrediënten, altijd uit een bepaalde verhouding PG (Propyleenglycol) en VG (Vegetal Glycerine). Kortweg zorgt PG hierbij voor de smaakintensiteit en voor de zogenaamde ‘throat-hit’, dit is de kriebel in je keel, zoals je die ook bij het roken van tabak ervaart. VG daarentegen zorgt voor de hoeveelheid dampproductie bij een e-liquid. Daarnaast is VG vele malen dikker dan PG.

De e-liquids van LiQua Elements hebben een 50% PG en 50% VG verhouding. Hierdoor is de e-liquid van LiQua Elements in vrijwel alle e-sigaretten en met alle type coils te gebruiken.

Productieproces van LiQua

LiQua Elements wordt in Tsjechië geproduceerd door producent Ritchy. In de wereld van de e-sigaret is het van origine Russische bedrijf Ritchy, geen onbekende speler op de markt.

Bij het productieproces van LiQua wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige ingrediënten van farmaceutische kwaliteit. Alle smaakstoffen die hierbij worden gebruikt, zijn afkomstig uit Italië.

Meer weten over de e-liquids van LiQua?

Meer weten over de vloeistoffen van LiQua, of heb je een andere vraag over ons assortiment? Onze klantenservice helpt je graag verder!
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-