LiQua E-liquid

Liqua is een e-liquid fabrikant die al meerdere jaren actief is op de vape markt.
Het merk is ontstaan in 2009 door twee oprichters: Max Kosenko en Andrey Subbotin. De twee oprichters hebben het merk destijds opgericht onder de naam Ritchy en de naam Liqua is op een later moment gekoppeld als sub-merk.
Meer info
4 producten

E-liquid

4 producten

Productie van Liqua

Sinds de introductie in 2009 is de ontwikkeling van het merk ontzettend hard gegaan. Liqua wordt inmiddels in Europa geproduceerd en gedistribueerd naar 85 landen wereldwijd.
De e-liquids worden in Europa geproduceerd en voldoen aan de strenge Europese en Nederlandse kwaliteitseisen die vandaag de dag worden gesteld aan e-liquids.

Smaken van Liqua

De smaken van Liqua zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Zo heeft Liqua daadwerkelijk gedacht aan de smaakwensen van iedere damper.

Klassieke tabak

De klassieke tabaksreeks van Liqua wordt zeer gewaardeerd onder liefhebbers van traditionele tabaksmaken. In deze categorie vind je onder andere tabaksmaken terug op basis van filtertabak, shag-tabak maar ook heeft het merk een sigaarsmaak toegevoegd.

Fruitsmaken

Zoals de naam al een beetje doet vermoeden vind je deze reeks een aantal smaken terug die gebaseerd zijn op fruitvarianten. Zo vind je smaken terug als aardbeien, kers en ook de zwarte bes mag niet ontbreken.

Sterke smaken

Ook heeft Liqua smaken uitgebracht die herkenbaar zijn aan de smaakintensiteit. Enkele e-liquids die als sterke smaken worden aangeduid zijn, menthol, mint en drop. Deze varianten worden als sterke smaken aangeduid omdat ze voor lange tijd de smaakpapillen blijven prikkelen en niet snel zullen vervelen.

PG / VG verhouding LiQua Elements

De e-liquids van LiQua Elements hebben een 50% PG en 50% VG verhouding. Hierdoor is de e-liquid van LiQua Elements in vrijwel alle e-sigaretten en met alle type coils te gebruiken. 

Propyleen Glycol & Vegetable Glycerine

Alle e-sigaret vloeistoffen bestaan naast de smaakstoffen en andere ingrediënten, altijd uit een bepaalde verhouding PG (Propyleenglycol) en VG (Vegetal Glycerine). Kortweg zorgt PG hierbij voor de smaakintensiteit en voor de zogenaamde ‘throat-hit’, dit is de kriebel in je keel, zoals je die ook bij het roken van tabak ervaart.
VG daarentegen zorgt voor de hoeveelheid dampproductie bij een e-liquid. Daarnaast is VG vele malen dikker dan PG.

Meer weten?

Wil je meer informatie over liquids van Liqua of andere producten uit het assortiment van EliquidMania? Vraag het direct na bij onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-