Flavourtec E-liquid

Het assortiment van Flavourtec bij Eliquidmania bestaat uit The American Stars en Premium Tobacco lijn. De e-liquid worden in Polen geproduceerd en zijn met verschillende nicotinegehaltes verkrijgbaar. De e-liquids van Flavourtec worden in flesjes van 10ml geleverd inclusief doosje. 
522 producten

E-liquid

522 producten

E-liquids van Flavourtec 

De e-liquids van Flavourtec worden geproduceerd in Polen in een high-tech productiefaciliteit van 1200 m2. Voor de productie van de e-liquids van zowel de American Stars als de Premium Tobacco lijn, wordt enkel gebruik gemaakt van Europese ingrediënten. Niet alleen de ingrediënten zijn afkomstig uit Europa, ook het verpakkingsmateriaal is afkomstig uit Europa. De e-liquids van Flavourtec zijn ISO 9001 gecertificeerd en voldoen aan de strenge eisen gesteld door de Europese regelgeving. 

De American Stars lijn van Flavourtec bestaat uit 16 verschillende smaken met een verhouding van 50% PG en 50% VG. De e-liquids van de American Stars lijn zijn verkrijgbaar met 0mg, 6mg, 9mg, 12mg en 18mg. 

De Premium Tobacco lijn van Flavourtec bestaat uit vier verschillende e-liquids met een verhouding van 60% pG en 40% VG. De liquids uit de Premium Tobacco lijn zijn verkrijgbaar met 0mg, 6mg, 12mg en 18mg nicotine. 

Zoals hierboven gezegd, worden de liquids geleverd in 10ml flesjes. De plastic flesjes van Flavourtec zijn ISO 8317 gecertificeerd. Dit houdt onder andere in dat de flesjes zijn voorzien van een kindvriendelijke sluiting.
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-