Element e-Liquids

Element e-Liquids is een e-liquid fabrikant welke worden ontwikkeld en geproduceerd in het zuidoosten van Amerika namelijk Florida. De e-liquids doen het in Amerika goed, dit komt voornamelijk omdat Element e-Liquids voor de meeste e-liquids gebruik maakt van organische smaakstoffen.

E-liquid

Bekijk alles (16)

Benieuwd naar alles van Element e-Liquids E-liquid?

Bekijk alles (16)

Shake & Vape

Wat is het unieke kenmerk van Element e-Liquids?

Element e-Liquids staat bekend vanwege het gebruik van zoveel mogelijk organische smaakstoffen. Dit geldt ook voor de toevoeging van nicotine aan de e-liquids, deze wordt namelijk enkel geëxtraheerd uit Amerikaanse tabaksbladeren.

De Element e-Liquids categorieën

Bij E-liquidmania hebben we momenteel twee series van Element e-Liquids in het assortiment zitten.
 • Dripper Series: Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de cloud chasers onder ons. De e-liquids in deze serie hebben een verhouding van 20/80 PG (Propyleen Glycol) -VG (Vegetable Glycerine) wat zorgt voor een grotere dampproductie.
 • FAR: Naast de dripper lijn heeft Element e-Liquids zich ook gericht op smaakervaring. In deze serie vind je een mix van smaakcombinaties die je niet snel tegenkomt. Waaronder de ‘Far Grape’ die smaakt naar verschillende soorten druiven. De e-liquids in deze serie bevatten 75% VG.

Smaken van Element e-Liquids

De smaken die Element E-liquids aanbiedt zijn zeer divers te noemen. Ze bieden tabakssmaken, fruitvarianten maar ook romige smaken aan. Element E-liquids heeft per categorie smaken toegevoegd die in lijn liggen met elkaar. Op die manier is er voor iedere damper een geschikte smaak te vinden.

Enkele smaken uit het assortiment van Element e-Liquids:
 • Pink Lemonade - Element e-Liquids DRIPPER series
  • De pink Lemonade van Element e-Liquids is smaak gebaseeerd op een limonademix. De limonademix bestaat uit diverse rode fruitsoorten met een frisse nasmaak van citrus.

 • Fresh Squeeze - Element e-Liquids DRIPPER series
  • Ook de Fresh Squeeze van Element e-Liquids wordt goed ontvangen. De smaak bestaat uit de unieke zoete maar ook frisse smaak van sinaasappel.

 • Watermelon Chill - Element e-Liquids DRIPPER series
  • En ook de Watermelon Chill van Element e-Liquids is een unieke toevoeging. Deze smaak bestaat uit zoete watermeloen met een frisse nasmaak van mint.

Nic Salt van Element e-Liquids

Naast de reguliere e-liquid lijn heeft Element E-liquids ook Nic Salt varianten aan het assortiment toegevoegd. Nic Salt ook wel nicotinezout genoemd is een andere nicotinetoevoeging dan de reguliere Freebase toevoeging. 

Wat is Nic Salt?

Nic Salt is een nicotine toevoeging waarbij de nicotine direct uit het tabaksblad wordt gehaald. Deze nicotinevorm heeft minder invloed op de smaak en biedt een snellere opname in het bloed. Door de snellere opname in het bloed zijn Nic Salt e-liquids meer te vergelijken met traditionele sigaretten.

Verpakking van Element e-Liquids

De liquids van Element e-Liquids worden verpakt in 10ml flesjes. De flesjes zijn gemaakt van zacht plastic met een smal tuitje wat het bijvullen van de clearomizer gemakkelijker maakt. Omdat het oog ook wat wil steken de designers van Element e-Liquids ook veel tijd in het uiterlijk van hun verpakking. Dit heeft dan ook geleid tot een prijs voor beste verpakking van de FAR serie.

Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-