E-smoker

Een e smoker, ook wel elektronische sigaret of e-sigaret genoemd is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het begon allemaal in China, waar een inventieve zakenman het idee opvatte om nicotinehoudende vloeistof te verdampen en te inhaleren om het onverzadigde gevoel dat optreedt wanneer je als rookverslaafde te lang geen sigaret rookt, te onderdrukken.

Na jaren van testen en proberen kwam omstreeks het jaar 2000 de eerste e-smoker op de markt. In de beginjaren waren deze producten vaak van een lage kwaliteit. De sigaretvormige apparaatjes hadden doorgaans een lage batterijcapaciteit en voelde gammel aan. Na jaren van ontwikkeling kregen de e-smokers meer formaten, andere vormen en betere batterijen. Hierdoor werd een groter publiek aangesproken. De apparaten van nu zijn niet meer te vergelijken met de producten die toen op de markt waren.
Geekvape Aegis Mini
Geekvape Aegis Mini
Ervaren
Joyetech Exceed X
Joyetech Exceed X
Beginner
Eleaf iStick T80 (2ml)
Eleaf iStick T80 (2ml)
Beginner
Eleaf iStick Amnis
Eleaf iStick Amnis
Beginner
Justfog Q16 Pro
Justfog Q16 Pro
Beginner
Justfog Q16 e-sigaret
Justfog Q16 e-sigaret
Beginner
SMOK Stick V8 Baby e-sigaret
SMOK Stick V8 Baby e-sigaret
Beginner
Justfog Compact 14
Justfog Compact 14
Beginner
HALO Vice (wegwerp)
HALO Vice (wegwerp)
Beginner
Eleaf iStick Pico e-sigaret
Eleaf iStick Pico e-sigaret
Expert

Welke e smoker past bij mij?

Dit is een van de meest gestelde vragen op de klantenservice. Met zo’n verscheidenheid aan producten is dit ook niet vreemd want voor een leek kunnen de nieuwe termen en nieuwe producten lastig zijn om te doorgronden.

Het is belangrijk om te kijken wat het doel is van je e-smoker. Moet hij bijvoorbeeld makkelijk mee kunnen als je onderweg bent? Of moet hij juist grote wolken kunnen blazen. Daarnaast is prijs een doorslaggevende factor. Waar voorheen de vergelijking opging dat, wanneer de prijs lager was, dit ook veel invloed had op de kwaliteit, is dit niet meer van toepassing. Ook e-smokers in het lagere segment zijn van prima kwaliteit. Echter is het zo dat wanneer je een e-sigaret wilt kopen met een hoge batterijwaarde, uitgedrukt in MAH, deze vaak duurder zijn. Je batterij gaat dan wel langer mee en de e-smoker zal krachtigere damp produceren. De nieuwste ontwikkeling zijn de zogenoemde POD-systemen. Dit zijn kleine en handzame e-smokers die ondanks hun formaat, toch de behoefte kunnen stillen.

E smoker en e-liquids

Voorheen maakten de e-smokers gebruik van voorgevulde cartridges. In principe was dit een prima systeem, echter waren de cartridges vaak duur. Tegenwoordig wordt er veelal gebruik gemaakt van hervulbare systemen. Hierdoor koop je eenvoudig een e-liquid voor je e-smoker. Dit scheelt een hoop kosten.

Ben je nog niet helemaal zeker welke e-smoker het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op via mail, chat of telefoon.
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-