E-sigaret

E-sigaret, ook wel elektronische sigaret genoemd, is een apparaat wat vloeistoffen (met of zonder nicotine) verdampt. De damp die er dan uit komt kan de gebruiker inhaleren.

E-sigaret

Een e-sigaret is er in verschillende vormen, kleuren en groottes.

In de regel bestaat een e-sigaret echter uit een batterij, een clearomizer (de tank waar de vloeistof in gaat) en een coil (wat voor verdamping zorgt).
Bekijk alle e-sigaret
Justfog Q16 Pro
Justfog Q16 Pro
Beginner
Justfog Q16 e-sigaret
Justfog Q16 e-sigaret
Beginner
SMOK Stick V8 Baby e-sigaret
SMOK Stick V8 Baby e-sigaret
Beginner
Justfog Compact 14
Justfog Compact 14
Beginner
Eleaf iStick Pico e-sigaret
Eleaf iStick Pico e-sigaret
Expert
Vaporesso Tarot Nano e-sigaret
Vaporesso Tarot Nano e-sigaret
Ervaren

Benieuwd naar alles van e-sigaret?

Bekijk alles (6)

Pod

Een pod e-sigaret bestaat uit een pod en een batterij. De pod is hetgeen wat gevuld is of wat gevuld moet worden met vloeistof.

De pod is het onderdeel wat zo nu en dan vervangen moet worden, omdat deze slijt of leeg is.
Bekijk alle Pod
Aspire Nautilus AIO
Aspire Nautilus AIO
Aspire
Vype ePen 3 (inclusief 2 pods)
Vype ePen 3 (inclusief 2 pods)
Vype
Vype ePen 3
Vype ePen 3
Vype
Justfog Qpod
Justfog Qpod
Justfog
HALO Vice
HALO Vice
Hexa e-sigaret
Hexa e-sigaret
Hexa
Vaporesso Renova Zero
Vaporesso Renova Zero
Vaporesso

Benieuwd naar alles van Pod?

Bekijk alles (7)
Een e-sigaret is een afkorting voor elektronische sigaret en is bedoeld als alternatief voor roken. In de wereld van de e-sigaret wordt het gebruik hiervan ook wel e-roken of dampen genoemd.
 
In tegenstelling tot een gewone sigaret wordt bij een e-sigaret niets verbrand. De vloeistof, ook wel e-liquid genoemd, wordt namelijk verdampt. Dit betekent dat bij het gebruik van de e-sigaret stoffen zoals teer en koolmonoxide niet vrijkomen. 
 

E-sigaret startersets

In ons assortiment vind je verschillende startersets, die op e-liquid na, compleet klaar zijn voor gebruik. De reden dat er niet direct vloeistof bij wordt geleverd, is omdat we meer dan 500 smaken in ons assortiment hebben. En smaak is natuurlijk heel persoonlijk.
 
Daarnaast wil ook niet iedereen hetzelfde nicotinegehalte, want ook daarin heb je een keuze. Zo kun je kiezen voor een geheel nicotinevrije variant, maar ook voor verschillende gehaltes zoals 3mg, 6mg, 12mg en meer.
 
De startersets uit ons assortiment betreft een selectie van e-sigaretten, waarvan wij zelf vinden dat deze kwaliteit bieden en goed werken. Wij hebben met deze e-sigaretten dus ook enige ervaring en kunnen je hier alles over vertellen.
 

E-sigaret kiezen

Om een keuze te maken is het belangrijk om te weten wat je in een e-sigaret zoekt. Wil je dat de e-sigaret het analoog roken het dichtste benaderd, of ben je op zoek naar een e-sigaret die gewoon heel veel damp afgeeft?
 
Vind je daarnaast de vorm en de grootte van de e-sigaret belangrijk? Wil je niet al te veel poespas, maar een simpele e-sigaret waar je niets aan hoeft in te stellen? Of wil je juist wel een heleboel in kunnen stellen, zodat je het e-roken op jouw persoonlijke smaak kunt afstellen?
 
Met de antwoorden op dit soort vragen, is het gemakkelijker een keuze te maken. Onze klantenservice helpt jou dan ook graag verder en voorziet je graag van advies om de juiste keuze te kunnen maken.
 

Meer weten over de e-sigaret?

Wil je advies of heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Of heb je een andere vraag over de e-sigaret? Neem dan nu meteen contact op met onze klantenservice. Wij staan elke werkdag voor je klaar.
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-