DVTCH

Het Amsterdamse merk DVTCH is één van de weinige échte Nederlandse e-liquid fabrikanten die hedendaags te vinden is. DVTCH heeft zijn smaken gebaseerd op het imago van het toch welbekende Amsterdamse straatbeeld. De invloeden van de Wallen, de vele coffeeshops, maar ook beroemde Nederlandse lekkernijen vind je terug in de e-liquids van DVTCH.

E-liquid

Shake & Vape

Nic Salt

Amsterdamse e-liquid smaken

De Amsterdamse e-liquid smaken van DVTCH zijn erg verschillende en hebben allen een eigen twist. Zo vind je bij DVTCH zeer romige en zoete smaken terug, maar ook fruitige varianten vind je terug in het assortiment.

Red Light District 

De e-liquid fabrikant heeft zijn smaken gebaseerd op diverse hotspots van Amsterdam. Een van deze wereldberoemde hotspots is het Red Light District (de Wallen).
Normaal gesproken kom je daar rode lampjes en rode wangetjes tegen, om dit toe te passen in een e-liquid smaak heeft DVTCH ervoor gekozen om diverse rode fruitsoorten te combineren met een zoete ondertoon van honing en slagroom.

Van Gogh 

Ook heeft het merk een smaken palet gecreëerd op basis van de wereldberoemde Nederlandse schilder Vincent ‘Van Gogh’. In deze smaak vind je diverse ingrediënten terug als hazelnoot, chocolade, vanille en een lichte tint van tabak. Alle kleuren van deze ingrediënten bij elkaar lijken net een schilderij…

Tom Pouce 

Wanneer je een Nederlandse bakkerij binnenstapt kom je vrijwel zeker het roze gebak Tom Pouce tegen. De Tompoes zoals die in Nederland wordt genoemd, is als eerste gemaakt door een Amsterdamse banketbakker. Het gebak bestaat uit slagroom, glazuur en bladerdeeg. DVTCH heeft dit vertaald naar een e-liquid en bestaat uit deze zelfde ingrediënten qua smaak.

DVTCH dampen

Om de e-liquids van DVTCH te dampen raden wij van E-liquidMania aan om gebruik te maken van een Sub-Ohm clearomizer. De e-liquids van DVTCH zijn namelijk wat dikker van structuur door de hogere VG waarde. De e-ljquids zijn dus niet te gebruiken in iedere e-sigaret.

Wat is een Sub-Ohm clearomizer?

Een Sub-Ohm clearomizer is een clearomizer die gebruik maakt van coils waarvan de weerstand van de coil lager is dan 1.0 Ohm. Coils met een lagere weerstand zorgen voor meer dampproductie en worden veelal gebruikt met hoge VG e-liquids.

PG/VG verhouding DVTCH

Alle e-liquids van DVTCH hebben een 15/85 PG (proplyleen glycol) /VG (vegetable glycerine) verhouding. De VG waarde zorgt voor een zachte en volle dampproductie. Om dit optimaal te verdampen is het verstandig om coils te gebruiken die een Ohm waarde van 1.0 of lager hebben.

Meer weten over DVTCH?

Wil je weten of de producten van het merk DVTCH geschikt zijn voor het gebruik in jouw e-sigaret? Of wil je meer weten of dit Nederlandse merk? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-