Dragon Vape E-liquid

Het Nederlandse e-liquid merk Dragon Vape produceert e-liquids van hoge kwaliteit, welke verkrijgbaar zijn in een flesje van 10ml. Alle Dragon Vape e-liquids zijn verkrijgbaar met en zonder nicotine, met de volgende nicotinegehaltes: 0mg (nicotinevrij), 3mg, 6mg en 12mg.

Alle producten van het oerhollandse Dragon Vape worden geproduceerd volgens strenge internationale kwaliteits- en milieustandaarden (ISO9001, ISO14001).
534 producten

E-liquid

534 producten

De e-liquids van Dragon Vape

In het assortiment e-liquids van Dragon Vape vind je met name zoetere smaken terug. De liquids zijn bijna allemaal ‘gelaagd’ van smaak, wat inhoudt dat ze bestaan uit een combinatie van meerdere smaken.

Dit zie je bijvoorbeeld bij de frisse en tevens romige e-liquid Fruity Yoghurt terug, welke bestaat uit de smaken aardbei, kiwi, vanille en yoghurt.

PG / VG verhouding van Dragon Vape

De smaken van Dragon Vape bevatten 30% PG en 70% VG. Vrijwel iedere e-liquid bevat deze twee grondstoffen in een bepaalde onderlinge verhouding, vaak uitgedrukt in PG/VG.

PG staat voor Propyleenglycol, een grondstof die je ook in veel alledaagse producten zoals tandpasta tegenkomt. PG zorgt voor de kriebel in je keel, zoals die ook bij het roken van tabak voorkomt. Daarnaast zorgt PG voor de smaakintensiteit van een e-liquid, omdat het een zogenaamde smaakdrager is.

Houdt er ook rekening mee dat sommige smaken intenser zullen zijn met een hoger nicotinegehalte, omdat nicotine ook een smaakdrager is.

VG (Vegetal Glycerine) is die andere grondstof, die voornamelijk zorgt voor de hoeveelheid damp. Daarnaast is VG lichtzoet van smaak en vele malen stroperiger dan PG. De vloeistoffen die Dragon Vape produceert zijn dus redelijk zacht voor je keel en zorgen gegarandeerd voor een redelijke hoeveelheid damp.

Moeite met het vinden van een goede e-liquid?

We vertellen je graag nog meer over het Nederlandse merk Dragon Vape. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice.
Ook adviseren we jou graag bij het zoeken naar voor jou geschikte e-liquids. Ons assortiment bevat meer dan 400 verschillende e-liquids, dus er is zeker voor ieders wat wils.
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-