Dragon Vape E-liquid

Het Nederlandse merk Dragon Vape produceert e-liquids van hoge kwaliteit. De e-liquids van Dragon Vape worden ontwikkelt en ook daadwerkelijk geproduceerd in Nederland

Dragon Vape heeft zich als merk sterk ontwikkeld en is inmiddels voor vele Nederlandse dampers onmisbaar geworden. De premium e-liquid fabrikant produceert alle smaken binnen Nederland waardoor deze direct voldoen aan de strenge Nederlandse & Europese wetgeving.
Meer info
550 producten

E-liquid

550 producten

De smaken van Dragon Vape

Bij E-liquidMania bieden we enkel hoogwaardige e-liquids aan. Zodoende passen de smaken van Dragon Vape perfect in ons assortiment. Dragon Vape probeert een unieke indruk achter te laten wat zicht uit in smaakcombinaties die je niet snel bij andere merken tegen komt.

Fruity Yoghurt

Zoals bij veel merken zijn er smaken die zeer goed worden ontvangen. Dit is ook het geval bij Dragon Vape, zij hebben een unieke smaak ontwikkeld. De smaak Fruity Yoghurt is namelijk een smaakcombinatie van yoghurt en diverse fruit toevoegingen die verrassend maar ook verfrissend te noemen is.

Summer Breeze

Ben je een fan van zomerse smaken? Dan kan de Summer Breeze smaak van Dragon Vape een zekere toevoeging op jouw e-liquid verzameling. De smaken menthol, limoen en sinaasappel maken deze e-liquid zeer fris en kan je doen laten denken aan een zomerse cocktail. 

PG / VG verhouding van Dragon Vape

De PG (propyleen glycol) / VG (vegetable glycerine) verhouding van de Dragon Vape liquids is 30/70 PG/VG. 
Zodoende geven de liquids van Dragon Vape een relatief zachte dampervaring.

PG en VG

PG zorgt namelijk voor de kracht van de smaak en creëert meer kriebel in de keel (throathit). Waar VG juist zorgt voor de hoeveelheid damp en juist wat zachter voor de keel is.


Kan ik Dragon Vape dampen in mijn e-sigaret?

Omdat de liquids van Dragon Vape een hogere VG-waarde bevatten is de vloeistof aan de wat dikkere kant. Om dikkere e-liquids te verdampen raden wij van E-liquidMania een Sub-Ohm clearomizer aan. 

Wat is een Sub-Ohm clearomizer?

Sub-Ohm clearomizers zijn clearomizers die coils gebruiken waarbij de Ohm waarde lager is dan 1.0. De weerstand van de coil is lager en de vloeistof-gaatjes wat groter waardoor er meer en sneller damp geproduceerd kan worden. Op deze manier komen de e-liquids van Dragon Vape het best tot hun recht.


Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-