DIY base kopen

Wil je DIY base kopen voor een e-liquid? Bij E-liquidmania vind je het gegarandeerd. E-liquidmania heeft namelijk een groot assortiment e-liquids en ingrediënten om zelf liquids te maken. We hebben bijvoorbeeld bases met en zonder nicotine en verschillende aroma’s om op die manier je eigen liquid samen te stellen.
SVC Base (10ml)
SVC Base (10ml)
SVC Base

DIY e-liquid

Je kunt een kant-en-klare e-liquid kopen maar je kunt ook zelf een liquid mengen. Hiervoor heb je een aroma en een base nodig. Een aroma bepaalt de smaak van de e-liquid die je maakt. Je gebruikt de base als basisvloeistof wanneer je zelf een e-liquid gaat mengen. De base heeft verschillende kenmerken.

Zo heeft hij een bepaalde verhouding PG (Propylene Glycol) en VG (Vegetal Glycerin). De verhouding PG/VG heeft invloed op de dampervaring. VG zorgt voor meer damp en zachtheid, terwijl PG zorgt voor een sterkere smaak en kriebel in je keel.

Daarnaast kun je ook kiezen voor een base mét of juist zonder nicotine. Wanneer je een base zonder nicotine hebt kun je later ook nog zelf nicotine toevoegen middels een nicotinebooster. Deze base voor een DIY liquid kun je bij E-liquidmania kopen!

E-liquid base kopen

Als je je eigen e-liquid wilt maken meng je de aroma en de base en zo ontstaat je eigen vloeistof. Deze liquid kun je direct na het maken al dampen, maar wij adviseren om hem eerst een tijdje te laten rijpen door de vloeistof bloot te stellen aan zuurstof. Een DIY base kopen doe je bij E-liquidmania!

Zie je het toch niet zo zitten om zelf een e-liquid te maken? Kijk dan eens bij onze kant-en-klare e-liquids. Wij hebben maar liefst meer dan 400 verschillende e-liquids voor je!

Meer informatie over DIY base?

Een diy base kopen doe je bij E-liquidmania. Gratis verzending vanaf €10,-, en bestellingen die voor 17:00 uur op werkdagen worden gedaan, worden dezelfde dag verzonden en de volgende dag geleverd.

Heb je vragen of opmerkingen over onze producten? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-