Dekang eliquid

Dekang e liquid is een merk vloeistof die sinds 2003 bestaat en wordt geproduceerd door het bedrijf Changning Dekang Biotechnology. Deze vloeistof wordt gebruikt voor de elektronische sigaret en is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten smaken. Denk hierbij aan tabakssmaken, fruitsmaken en meer. Dankzij de kwaliteit van de Dekang e liquid en de zeer scherpe prijs is deze vloeistof wereldwijd erg populair onder de elektronische rokers, maar is wel enkel verkrijgbaar in Europa en de Verenigde Staten.

Verschillende series

De vloeistoffen van Dekang zijn onderverdeeld in drie verschillende series. Zo is er de Silver Label serie, de Gold Label serie en de Premium serie. De Silver Label serie bestaat uit de wat meer reguliere en simpele smaken, zoals bijvoorbeeld aardbeien, chocolade en menthol. De Gold Label serie bestaat uit de wat meer unieke en gemixte smaken, zoals bijvoorbeeld vanille of kersen gemixt met kaneel. De Premium serie bestaat uit 4 bijzondere en unieke smaken, vernoemd naar de vier jaargetijden, verpakt in een bijzonder en luxe doosje van Dekang e liquid.

Dekang e liquid eigenschappen

De Dekang e liquid bestaat uit smaakstoffen, propyleenglycol en plantaardige glycerine. Deze stoffen worden gebruikt in onder andere voeding, cosmetica en geneesmiddelen en zijn als veilig beschouwd door de World Health Organization. De Dekang e liquid die verdampt wordt tijdens het elektronisch roken is daarnaast ook nog eens stukken gezonder dan de tabaksrook van een reguliere sigaret. De verdampte vloeistof bevat namelijk geen schadelijke stoffen zoals teer of koolstofmonoxide. Wel kan er gekozen worden voor bepaalde nicotinegehaltes zoals helemaal geen nicotine (0 mg), laag (6 mg), normaal (12 mg) of juist een hoog (18 of 24 mg) nicotinegehalte. Deze nicotine bestaat uit farmaceutische nicotine zoals ook gebruikt in bijvoorbeeld nicotinepleisters en nicotinekauwgom. 

Gebruik Dekang e liquid

Bij gemiddeld gebruik staat 1 ml Dekang e liquid gelijk aan ongeveer 8 reguliere sigaretten. Mede dankzij de zeer scherpe prijzen van de vloeistof, is elektronisch roken in combinatie met deze vloeistof stukken goedkoper dan het roken van reguliere sigaretten. De Dekang e liquid is dankzij zijn viscositeit ook nog eens geschikt voor vrijwel alle elektronische sigaretten en clearomizers die er op de markt verkrijgbaar zijn. Wanneer er behoefte is aan zeer voordelige liquid zal de juiste keuze zijn om te gaan voor Dekang e liquid.
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-