Colinss E-liquid

Colinss is een e-liquid fabrikant die haar vloeistoffen produceert in Polen. De vloeistoffen worden geproduceerd door het bedrijf Way2Web die al sinds 2009 e-liquids maakt die geschikt zijn om te dampen. 

Colinss biedt een zeer breed assortiment aan smaken zodat er voor iedere damper wel een passende variant is. Alle e-liquids die worden geproduceerd zijn volledig volgens de TPD2 richtlijnen. Daarnaast maken ze enkel gebruik van hoogwaardige ingrediënten die van farmaceutische kwaliteit zijn.
Meer info
4 producten

E-liquid

4 producten

Smaken van Colinss

Het assortiment van Colinss is zeer uitgebreid te noemen en zodoende bieden ze smaken variërend van zware tabak tot frisse aardbeiensmaak. Door diversiteit aan te bieden is het voor een breed publiek toegankelijk en zijn de e-liquids daardoor erg geliefd onder velen dampers.

Alle liquids van Colinss zijn te verkrijgen in nicotinewaardes, uiteenlopend van 0mg tot 18mg.

Daarnaast heeft Colinss haar smaken onderverdeeld in verschillende categorieën. Al deze categorieën hebben wij hieronder in het kort toegelicht.

Colinss - Royal

In de Colinss - Royal serie heeft het merk enkel tabakssmaken ondergebracht. Dit varieert van lichte tabak, filtertabak tot een smaak gebaseerd op sigaren.

Colinss - Empire

In de Empire reeks heeft Colinss de verschillende fruitsmaken ondergebracht. Enkele fruitsmaken die je hierin terugvindt zijn framboos, ananas, zwarte bes en een fruitmix.

Colinss - Magic

De Magic lijn van Colinss is een beetje een vreemde eend in de bijt. Hierin heeft het merk namelijk uiteenlopende smaken opgenomen. Het aanbod verschilt van een frisse menthol, cola, cactus of een appeltaart smaak.

Alle e-liquids van Colinss worden geleverd in 10ml flesjes en hebben allen een PG/VG* verhouding van 40/60. Zodoende zijn de liquids in vrijwel iedere clearomizer/e-sigaret te gebruiken.

PG en VG

*PG - Propyleen Glycol
Dit bestanddeel in de e-liquid zorgt voor de smaak en hoeveelheid throathit.

*VG - Vegetable Glycerine
 In tegenstelling tot PG zorgt VG in een e-liquid voor een zachtere dampervaring en de hoeveelheid damp. Daarnaast is VG dikker van structuur ten opzichte van PG.

Vragen over Colinss?

Ben je benieuwd of de smaken van Colinss iets voor jou zijn, of dat ze te dampen zijn in jouw e-sigaret? Vraag het het gerust aan onze klantenservice! Wij helpen je graag met alle vragen.
Voor 17:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €30,-