Aramax E-liquid

Aramax is een e-liquid fabrikant die gevestigd is in Shenzhen, China.
Het merk is al meerdere jaren beschikbaar bij E-liquidMania en richt zich sinds de introductie voornamelijk op hoge kwaliteit en betaalbaarheid.
Meer info
550 producten

E-liquid

550 producten
Naast de betaalbaarheid is een belangrijk speerpunt van Aramax de smaak en dampproductie. Om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de toevoeging van aroma’s is de smaakbeleving goed in balans terwijl de dampproductie daar niet onder lijdt.

Omdat Aramax al langere tijd beschikbaar is in Europa voldoet het ook aan de strengere Europese regelgeving voor de productie van e-liquids die geschikt zijn om te dampen in een e-sigaret.

Smaken van Aramax

Aramax heeft in het assortiment een divers scala aan smaken zitten die voor veel dampers geschikt kunnen zijn. Zo hebben ze ‘traditionele’ tabakssmaken in het assortiment die variëren van lichte tabak tot zwaardere smaken die te vergelijken zijn met sigaren en zware shag.

Naast de tabakssmaken heeft Aramax verschillende fruitige smaken in het assortiment opgenomen, maar ook wat zoete en frisse smaken als menthol ontbreken niet.

Door de diversiteit aan smaken en de gangbare 50/50 PG/VG* verhouding zijn de e-liquids voor veel e-sigaretten geschikt om te dampen.

Aramax dampen

Aramax liquids zijn te dampen met vrijwel iedere clearomizer. Vanwege de 50/50 PG/VG verhouding zijn de liquids geschikt voor zowel MTL clearomizers als DL clearomizers*.

Wanneer je de clearomizer wilt vullen met Aramax e-liquid is het aan te raden om eerst de coil te primen. Primen is het voorzien van e-liquid op de gaatjes in de coil voordat deze in de clearomizer wordt gedraaid. Als dit zorgvuldig wordt gedaan zal de dampervaring met Aramax optimaal zijn. Het katoen binnenin de coils is hiermee door e-liquid opgenomen en zal bij het gebruiken van de e-sigaret verwarmt worden naar damp.

Aramax QR-code

Omdat Aramax staat voor hoogstaande kwaliteit is er een echtheid controle toegepast op de verpakking van de liquids. De echtheid van de Aramax e-liquids kan hiermee worden gecontroleerd door een QR-code te scannen. Als de QR-code is gescand wordt er een link van Aramax zichtbaar die aangeeft of het een origineel product is.
Voor 17:00 uur besteld, volgende dag geleverd
Onze klanten beoordelen ons met een 9.7/10
Gratis verzending vanaf €10,-