Klant winkelbeoordelingen

Peter

Peter

Date: 24 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goed, snel en goedkoop.

Carmelo

Carmelo

Date: 23 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super service! Netjes volgende dag binnen (als PostNL alles op orde heeft) nette en goede service via chat als telefonisch en mail.

rob

rob

Date: 22 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • goed geregeld.........top.

Jeroen

Jeroen

Date: 21 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Scherpe prijzen, veel keus en snelle levering! Twee keer besteld en over beide bestellingen zeer tevreden

Erna

Erna

Date: 19 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service en snelle bezorging!!

Edward Schrijvers

Edward Schrijvers

Date: 19 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Top spul tegen concurende prijzen en gratis verzending! Per brieven post makkelijk 10 flesjes tegelijk bestellen! Ben zeer tevreden en zal zeker vaker bestellen! De smaak van de tabak is ook top en benaderd de echte sigaretten smaak!

Mido

Mido

Date: 19 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • irritant, de winkel heel goed maar dit merk is slecht !

astrid

astrid

Date: 19 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super snelle levering, en veel keus. En leuk geprijs . Ik ben FAN.

Sietse

Sietse

Date: 18 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle bezorging, altijd op tijd, kwaliteit en prijs zijn zeker in orde!

Rinske

Rinske

Date: 16 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Genoeg keus en snelle levering.

Nicole

Nicole

Date: 15 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Al een paar keer besteld, en ben nog nooit teleurgesteld geweest. Snelle verzendig, en mooie overzichtelijke site.

Ronald

Ronald

Date: 14 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snel en gewoon good. No nonsense!

Abdulmohaimen

Abdulmohaimen

Date: 13 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Amazing heel erg lekker love iT ik ga ze nog een keer bestellen mijn favo winkel!!!!????????????????????

Recy

Recy

Date: 9 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super snelle levering zonder verzendkosten ????toppie

John

John

Date: 9 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals zovele al zeggen , snelle levering en voor een goede prijs liquid die je de echte sigaret snel doet vergeten.
    Ik bestel alleen nog maar op deze site , Top kan niet anders zeggen.

Renée

Renée

Date: 8 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Groot assortiment en snelle levering! Helemaal super

Regina

Regina

Date: 8 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle service en een zeer goeie prijs.

GMJ

GMJ

Date: 7 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima site. Bezorging is voor mij tot nu toe altijd zeer netjes en snel geweest, en dit is een van de weinige sites die DIY vloeistoffen naar Nederland stuurt. Ik zou het alleen geweldig vinden als ze meer hardware zouden gaan verkopen, daarvoor moet ik nu nog naar een andere site. De markt is enigzins gevestigd, dus het zou goed mogelijk moeten zijn om een stabiel assortiment clearomizers/coils/mods/ aan te bieden.

Amy

Amy

Date: 7 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Erg tevreden smaken zijn goed, stuk goedkoper en geen bezorgkosten vergeleken met andere site. Jammer dat je geen kretek kan bestellen, snelle levering kortom gewoon goed.

Ronald

Ronald

Date: 6 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering, goede service

elma

elma

Date: 5 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • snelle levering en netjes geleverd

barry

barry

Date: 4 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Alles prima goede olie,alleen bezorging waardeloos

Marcel

Marcel

Date: 3 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima service, alle leveringen tot nu toe snel en compleet.

Elizabeth

Elizabeth

Date: 3 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Heerlijke liquit, is voor herhaling vatbaar, goede en snelle levering, fantastische shop!! Aanrader!

ben

ben

Date: 3 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • keurige,snelle levering.

r

r

Date: 2 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Gives more options and , delivers on time as promised.

Ina

Ina

Date: 1 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Helemaal top !!! goedkoop, snelle levering, en gratis verzending boven de € 10,=..
    Blij dat ik jullie gevonden heb..

Martin

Martin

Date: 1 mei 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Voor het eerst besteld. Goedkoop en snel. Goede selectie, site kan ietsje beter door duidelijk te kunnen (door)selecteren.

willem

willem

Date: 27 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • als MIELE, er is geen betere.

Joop

Joop

Date: 26 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Lage prijs, stipte levering, duidelijke website waarop je je spulletjes kunt vinden en bestellen.

Artikelen 1 tot 30 van 1068 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 36