Klant winkelbeoordelingen

Jan

Jan

Date: 17 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Voor het eerst zelf een bestelling gedaan. Winkel heel toegankelijk en duidelijk. De levertijd lijkt op een zeer oude reclame spot "het lijkt Overtoom wel

N

N

Date: 16 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Bestelling was snel binnen. Voor het eerst blackcurrant geprobeerd. Bevalt goed, zit een mint smaakje aan. Goede prijzen.

koos

koos

Date: 15 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • zeer goed na bestelling snel geleverd

Rob

Rob

Date: 15 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering top

lucas

lucas

Date: 15 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • zeer goede en snelle levering.

awa

awa

Date: 15 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • producten snel geleverd
    goed verpakt
    kortom zeer tevreden

Corry

Corry

Date: 14 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals altijd, weer supersnelle levering, jammer dat de smaak ananas van het merk Dekang niet meer in het assortiment zit, deze is vele malen lekkerder en meer ananas smaak dan Miller's

Cor

Cor

Date: 12 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • snelle en correcte levering voor de juiste prijs !

RJ

RJ

Date: 11 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima winkel snelle afhandeling van bestelling

Jeannette

Jeannette

Date: 11 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering

Danielle

Danielle

Date: 9 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering! Mooie assortiment! Perfect!

Truus

Truus

Date: 8 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super service snelle levering top

Saleh

Saleh

Date: 6 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Quick and great service

John

John

Date: 4 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super goed en de smaken zijn heerlijk.
    En snelle levering

soy-lin

soy-lin

Date: 4 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer goede liquid en nog goedkoop ook.
    Snelle verzending...een aanrader

Raymond

Raymond

Date: 2 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Gister besteld vandaag binnen. Echt een aanrader.toppie!! Ga zo door eliquidmania.

Esther

Esther

Date: 2 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima smaak , lekker veel damp snelle levering !

Peter

Peter

Date: 1 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Vlot binnen

Rob

Rob

Date: 1 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Is echt heerlijk

Saleh

Saleh

Date: 1 augustus 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Fast and impressive service

Erna

Erna

Date: 30 juli 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Top service en snelle levering

Henk

Henk

Date: 27 juli 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering. Gewoon goed.

Milly

Milly

Date: 26 juli 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goeie service snel thuisgekregen, ook goed van de vele betaalopties !! Zeker een aanraden nu mijn 2e bestelling doen

Jerry

Jerry

Date: 26 juli 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Fijne winkel met supersnelle levering.
    Ze hebben een breed assortiment aan sappen, zeker gezien de nieuwe Europese wetgeving (Grrr)
    Alles is goed verpakt en qua prijzen zijn ze redelijk.
    De live chat is een fijne bijkomstigheid en weet uit ervaring, dat deze goed werkt.

yess

yess

Date: 25 juli 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Gratis verzenden en snelle levering, super!!

Jan Jaap

Jan Jaap

Date: 25 juli 2017
  • Winkelbeoordeling
  • E-Liquidmania doet wat het belooft! Keurig verpakt, vlotte levering én gratis verzending.
    Na vergelijking met andere sites ook echt de goedkoopste. Mijn winkel! Super!

Jozef

Jozef

Date: 25 juli 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Op basis van mijn laatste en vorige bestellingen wil / kan ik een beoordeling geven.

    Ik had gisteren een bestelling gedaan rond 17:00 en vandaag was het pakketje binnen om 15:00. Dat vind ik ontzettend fijn en een goed teken dat Eliquidmania bestellingen serieus neemt. Het is netjes / stevig en redelijk 'anoniem' verpakt.

    Ik heb verschillende liquids geprobeerd en ik heb een paar favorieten (bijv. Tornado). Het is wel te merken dat kwaliteit verschilt per merk (bijv. wel / niet branderig gevoel in keel). Ik blijf daarom verschillende merken en smaken uitproberen, wat ik uiteraard niet als een probleem ervaar ;-).

    Soms zie ik staan dat je kunt kiezen tussen grootte (ml) van een flesje. Ik heb echter nog niet de grotere flesjes gezien / kunnen kiezen, wat in sommige gevallen (mijn favorieten) wel interessant kan zijn.

    Bedankt voor de service en succes met het bedrijf!

RJ

RJ

Date: 25 juli 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede en snelle service

Karin

Karin

Date: 25 juli 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Ik ben zèèr tevreden...ik damp de tabaks en menthol smaken .
    De service en kwaliteit is grandioosen nog super voordelig ook!!
    Dus van mij zijn jullie voorlopig nog niet af hoor...Lol.
    Top!

wil

wil

Date: 23 juli 2017
  • Winkelbeoordeling
  • goede snelle levering en boven de 10 euro gratis verzenden (ook belangrijk vind ik)

Artikelen 1 tot 30 van 1173 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 40