Klant winkelbeoordelingen

Jeroen

Jeroen

Date: 28 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • goede liquid tegen scherpe prijs gebruik deze al ruim 3 jaar ben er dik tevreden mee!

Jantien

Jantien

Date: 27 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Uitstekende service en afhandeling.
    Ruim assortiment en duidelijke productomschrijving.

Harrie

Harrie

Date: 27 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Ruime keuze snelle levering

Manouk

Manouk

Date: 26 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Bestel het voor mijn vriend en die is zeer te spreken. Het is volgens hem super lekker en de prijzen zijn ook erg leuk. Bijna iedere x de dag erna al binnen! Top

Infirmja

Infirmja

Date: 22 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima webwinkel! Niet (te) duur en snelle en correcte levering.

Patty

Patty

Date: 22 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snel en goed geleverd prima winkel

Marjanne

Marjanne

Date: 21 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • In tegenstelling tot de shop waar ik voorheen eliquids kocht en die in 2 jaar tijd haar prijzen enorm heeft verhoogd en inhoud per flesje heeft verminderd, kan ik nu tenminste weer voor een mooie prijs genieten van prima eliquids. Dit is niet een shop die dampen bijna net zo duur maakt als sigaretten roken en een dag nadat ik mijn bestelling had geplaatst ontving ik deze al.

Robert

Robert

Date: 20 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima web winkel met veel keuze in liquids. Snelle levering en je krijgt altijd track and trace bericht van je bestelling.

Julia

Julia

Date: 20 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service en netjes verpakt

Leon

Leon

Date: 19 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service. Super snelle levering. Hier is de rokende klant nog steeds koning.

Mark

Mark

Date: 19 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snel en optijd geleverd! Wordt in een net pakketje van postnl zo door de brievenbus gedaan.

Eva

Eva

Date: 18 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Cfield? Niet meer te verkrijgen zei mijn oude leverancier, gespeurd en jullie gevonden op het internet, jeuh! Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Ik ben blij, altijd fijn om je vertrouwde produkt te kunnen blijven gebruiken. Ook mijn zusje ingeseind, zij zat met hetzelfde probleem. Twee nieuwe tevreden klanten. Specifiek gezocht naar deze smaak, maar zo te zien is de keuze reuze...

Janice

Janice

Date: 18 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Ik ben SUPER blij met alles
    Service is snel
    Price is Prima
    en
    alle producten zijn herhaal vatbaar

Sophie

Sophie

Date: 18 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering

Miranda

Miranda

Date: 18 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Helemaal super ga nooit meer ergens anders halen heb al verschilebde smaakjes geprobeerd en altijd goed en niet duur super winkel

    Groetjes miranda

Denis

Denis

Date: 18 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • I've been shopping from Eliquidmania recently. I am pleased by their service. They deliver next day and the prices are decent. The variety of the products is acceptable as well.

Marc

Marc

Date: 16 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Supersnelle levering, en veel keuze.

Annemarie

Annemarie

Date: 16 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Altijd snel en makkelijk door de brievenbus.

Tulin

Tulin

Date: 15 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Geweldig,supersnel en hoef me nooit meer zorgen te maken. Ik ben gelijk een vaste em tevreden klant!

Claudia

Claudia

Date: 14 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • 3xS: Simpel, Snel en Super kwaliteit

Bas

Bas

Date: 13 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Top gedaan snel geleverd

Carlo

Carlo

Date: 13 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Gewoon goed , nette levering en een mooie prijs

Patries

Patries

Date: 13 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super tevreden! Lekkere e-liquids. Niet duur...Supersnelle.levering! En klantvriendelijk. Kortom ik ben heel lang zoekende geweest naar de juiste smaken....maar ik heb ze gevonden!!!

danielle

danielle

Date: 12 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • echt supersnelle verzending/levering.
    binnen 5 minuten na mijn bestelling kreeg ik al bericht dat het verstuurd was.
    alles goed verpakt en snel geleverd.
    ruime keuze dat het soms moeilijk is om wat uit te kiezen.
    blijf zo doorgaan

Emily

Emily

Date: 12 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Wederom een bestelling gedaan, bevalt me prima. Snelle levering, goed verpakt, ruime keuze en voordelig!

kevin

kevin

Date: 11 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super service! Snel geleverd en Primaaa contact online! Zeker een aanrader

Robert

Robert

Date: 9 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Uitstekende producten, eenvoudige betaling en snelle levering met track and trace.

Emily

Emily

Date: 9 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima! Ruime keuze, snelle levering, voordelig en netjes verzonden (briefpost).

Ynze

Ynze

Date: 8 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service. Erg netjes verpakt in vergelijking met andere shops. Snelle levering.

Richard

Richard

Date: 8 juni 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super winkel, altijd optijd en netjes bezorgd.
    Net prijsje en gratis bezorgd dus echt van deze tijd.

Artikelen 1 tot 30 van 1114 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 38