Klant winkelbeoordelingen

Sinan

Sinan

Date: 19 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Top service, vandaag besteld morgen thuis. Goede producten voor weinig geld.

Sylvie

Sylvie

Date: 18 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snel geleverd , volgende dag in huis

tamara

tamara

Date: 18 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Ik kreeg een email met de vraag !!! Of ik blij was met mijn bestelling.

    Nou ik ben zeer zeker blij, heerlijk weer mijn smaakje .

truus

truus

Date: 12 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede webshop helaas deze keer niet wat ik wilde

joop

joop

Date: 10 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Al meerdere keren besteld super snelle levering en vooral ruime keuze

Marco

Marco

Date: 10 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snel, goed en brievenbuspakket.

peter

peter

Date: 10 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goed en snel

Ed

Ed

Date: 9 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Voor het eerst hier besteld, al verschillende geprobeerd maar moet zeggen dat het me prima bevallen is, snelle en nette verzending en fijne liquid veel beter dan mijn eerdere ervaringen, kom de volgende keer weer terug

klaas

klaas

Date: 8 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima winkel. Goeie prijzen zeker door de gratis verzending boven de 10 €. Snelle levering.

Shirley

Shirley

Date: 8 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • fijne webwinkel alles te verkrijgen in 1 webwinkel , dat was ik eerder nog niet tegen gekomen. Ik maak zelf mijn liquid dus, en moest steeds in meerdere winkels bestellen. Nu gelukkig niet meer nodig. Daarnaast snel en vakkundig te woord gestaan met mijn vragen via de chat. En vind het zeer klantvriendelijk dat het gratis verzenden is vanaf 10 euro dat zie je bijna nergens.

Cindy

Cindy

Date: 8 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Weer snel geleverd dankjewel

anita frieswijk

anita frieswijk

Date: 7 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • goed en supersnel en geen verzendkosten zeer oke

T.P

T.P

Date: 7 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Wat een vlotte service. Inderdaad vandaag besteld morgen in huis.

Rachid

Rachid

Date: 6 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goed

MoID

MoID

Date: 6 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima webstore. Goede prijzen, geen verzendkosten en snelle levering met T&T. Daar word je blij van als klant

Has

Has

Date: 3 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Weer een TOP levering thanks.

    Netjes verpakt zoals gewend.

cariene

cariene

Date: 3 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super snelle service

Cindy

Cindy

Date: 2 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snel geleverd daar was ik blij mee. Ga zeker vaker bestellen jullie hebben een ruim assortiment.

Henk

Henk

Date: 1 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima. Snelle verzendingen.

Ruben

Ruben

Date: 1 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Erg goede site en snelle levering. Erg overzichtelijk en Keer op keer de volgende dag in huis. Aroma's zijn erg goed ! Ik geef een dikke verdiende 5 sterren! Ik raad deze online shop zeker aan !

Patries

Patries

Date: 1 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Bestel er al een half jaar m'n liquids op.. Na al zoveel verschillende webshops gehad te hebben. Maar bij deze blijf ik!! Snelle levering en boven 10 euro geen verzendkosten! Hele maal top. En dan de zoete smaken.... Geweldig. M'n favorite is toch wel loony baloony! Een echte aanrader... Druppeltje mint erin en dampen maar!

Ton

Ton

Date: 1 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Fijne site en goede producten met keuze te over

    Snelle betrouwbare levering.

Merijn

Merijn

Date: 1 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals altijd....top ! Snel, goed, veel....top!

Julia

Julia

Date: 1 oktober 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Graag de doos aanpassen aan de bestelling, nu paste voor 10 flesjes de doos niet in de brievenbus.

joop

joop

Date: 30 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Op vrijdag en woensdag bestellingen gedaan, zoals altijd keurig op tijd.

Peer

Peer

Date: 30 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering en goed verpakt

Juriaan

Juriaan

Date: 28 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Perfect! Snelle levering, goede prijzen en na een probleempje met de bestelling uitstekend geholpen. Aanrader!!

adriana

adriana

Date: 28 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer tevreden snelle levering

Andy

Andy

Date: 27 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering van je bestelde spullen.goede kwaliteit,Top !!!

Andrea

Andrea

Date: 27 september 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Wat een topbedrijf. Zeer snelle levering!!!! Altijd goed verzorgd.

Artikelen 1 tot 30 van 1243 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 42