Klant winkelbeoordelingen

jenny

jenny

Date: 20 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • altijd op tijd binnen hele goede services

Jurian

Jurian

Date: 19 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Sneller geleverd dan ik zelf had verwacht!

T.Yin

T.Yin

Date: 18 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super snel geleverd en goed verpakking. Ik had 14 flesjes besteld, nog niet allemaal geprobeerd, Vanila en fruit mix super goed van smaak.
    Ik ben erg tevreden met e-liquidmania. Zou zeker nog vele keren bestellen. ????

Laurens

Laurens

Date: 18 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Makkelijk en snel bestellen, makkelijk en snel bezorgd. Zoals het moet en dus ook kan. Prima.
    (keer of 4 besteld nu)

Ed

Ed

Date: 17 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snel verzonden, goed verpakt, goede kwaliteit

Jeroen

Jeroen

Date: 17 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle en goede levering

Marlie

Marlie

Date: 17 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • een tevreden klant en maak al vele keren gebruik van e liquid mania supersnelle levering tot de volgende bestelling.

Rens

Rens

Date: 14 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede en snelle levering keurig netjes verpakt. Een aanrader voor elke damper die hier van houdt en het grote assortiment smaken

MarkVL

MarkVL

Date: 14 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zeer tevreden; mijn favoriete liquid voor een scherpe prijs en snel verzonden.
    Ik damp DK Blend (voorheen DK Tab) vanaf 2010, vele andere liquids geprobeerd maar deze blijft mijn favoriet!

patries

patries

Date: 14 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super tevreden! Mn favo smaakje is bosvruchten. Die is geweldig!! Heb van de week voor de tweede keer besteld. Snelle levering. Bestellen en volgende dag in huis. Boven de 10 euro geen verzend kosten, wat wil je nog meer?? Jullie hebben er zeker een klant bij...uhh twee...want m'n vriendin besteld nu ook bij jullie...en er zullen er nog meer volgen!

Astrid

Astrid

Date: 12 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Gelukkig een keuze kunnen maken met 70% vg en 30% pg wat mij het beste bevalt
    Snel thuis geleverd

Wim

Wim

Date: 12 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering, goede prijzen.

josee

josee

Date: 12 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • helemaal fantastisch goede snelle levering zoveel keus van aardbei tot kauwgum en van koffie tot rum smaak

Toine

Toine

Date: 11 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snel, duidelijk, levering klopt altijd en de prijzen zijn prima in orde! Al tijden klant hier en dat zal nog wel even blijven. Keep up the good work!

Cora

Cora

Date: 10 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Duidelijke site, zeer vlotte bezorging, prima prijzen en fijn dat er een duidelijke smaak omschrijving bij staat.

Berry

Berry

Date: 10 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Bestel al heel lang hier mijn liquids. Waarom? Gewoon goed,snel en als er iets is misgegaan snel en correct opgelost.

Mike

Mike

Date: 10 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle bezorging

Has

Has

Date: 9 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Weer een goede nette levering en netjes op tijd
    Zorgvuldig verpakt .

Mykyta

Mykyta

Date: 9 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Great web-shop! Trustworthy descriptions, good variety, fast delivery, perfect packaging, fair prices - 10/10

K

K

Date: 7 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Topshop

A

A

Date: 7 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Bij mijn vorige bestelling is er wat misgegaan.
    Ik heb hier op dat moment niets mee gedaan. Bij mijn nieuwe bestelling alleen bij opmerking aangegeven dat ik de vorige keer het verkeerde flesje heb gekregen.
    Dit werd alsnog rechtgezet door eliquidmania.
    Ik blijf een tevreden klant.

Roeland

Roeland

Date: 7 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede site, veel keuze en handige reviews!! Snelle nette levering.

alexandra

alexandra

Date: 5 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Gewoon goed. Snel geleverd. Ik ben super tevreden en zal zeker hier blijven bestellen.

Annet

Annet

Date: 5 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering!

Wilma

Wilma

Date: 5 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service! Wanneer het product niet op voorraad is ( 1 keer ) gebeurd wordt je netjes via een mail op de hoogte gehouden. Nette en snelle levering Kwaliteit-prijsverhouding prima! Het enige wat ik mis is een nieuwsbrief; wel aangevinkt om te ontvangen maar nog nooit ontvangen, maar ik weet niet hoe vaak zo'n nieuwsbrief verzonden wordt. Ik ben wel bijna driekwart jaar klant en bestel ook voor anderen. Ondanks dat ene puntje ben ik erg tevreden en zal Eliquidmania aanbevelen bij anderen!

Tijmen

Tijmen

Date: 4 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Great prices, great service, great selection, great deal on shipping, and next day delivery is amazing.

Ilia

Ilia

Date: 4 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Great service,
    always next day delivery.

janet

janet

Date: 3 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede service!!!! Kwaliteit/prijs verhouding super! En, niet geheel onbelangrijk, snelle levering!

Cor

Cor

Date: 2 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Prima winkel grote keus snelle levering

Simone

Simone

Date: 2 april 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Reliable, cheap and fast. AAA shop.

Artikelen 1 tot 30 van 1029 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 35