Klant winkelbeoordelingen

Ingrid

Ingrid

Date: 14 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals elke keer: perfect.
    Snel, keurig verpakt en altijd foutloos.

Mario

Mario

Date: 13 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering. Goede producten!

Tjeerd

Tjeerd

Date: 13 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Meerdere malen besteld bij deze webshop; snelle levering en behulpzame klantenservice, makkelijk bereikbaar via chat. Voor mij mijn vaste leverancier geworden.

Evalie

Evalie

Date: 13 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Fijn veel keus en snel.

Tia

Tia

Date: 10 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede kennis van de aangeboden producten.
    Snelle bezorging.
    Klantvriendelijk.

ciska

ciska

Date: 10 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Als je online besteld heb je het snel in huis en ben zeer tevreden over de producten

paul

paul

Date: 9 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • goed om reviews te geven heeft mij ook geholpen,snel geleverd en goed verpakt jullie hebben lekker veel keus ga er zeker nog meer proberen

Saulius

Saulius

Date: 8 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • lekker

michel

michel

Date: 8 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Simpelweg ik was tevreden.
    Binnen 24 uur na een avond bestelling bezorgd

koop

koop

Date: 6 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Top service! Snelle levering en altijd netjes verpakt. En heerlijke smaken natuurlijk. Dit is mijn go to site voor smaakjes. 10/10

Ruben

Ruben

Date: 6 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super snelle levering! Goede producten

Frank

Frank

Date: 6 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • goeie service via chat sessies :)

Lia

Lia

Date: 5 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super snelle levering. prima verpakt. De menthol liquid is echt heerlijk fris. Niet scherp, dus een door dampertje. Ik kom zeker terug.

Thijs

Thijs

Date: 5 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • goeie bezorging

Jean

Jean

Date: 4 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering.

Robin

Robin

Date: 2 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goed bedrijf mooie poducten
    Snel berzorgd, goed verpakt !

    Helaas wat slechtere kwaliteit dan ik gewend ben

Djurk

Djurk

Date: 2 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goede prijs en snelle levering

Martijn

Martijn

Date: 1 december 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering, scherpe prijzen en groot aanbod. Altijd spannend om te bestellen bij een webshop die je nog niet kent, maar na twee leveringen kan ik zeggen dat ik positief verrast ben! De juiste artikelen in je pakket, de volgende dag bezorgd en verstuurd via briefpost zodat je niet thuis hoeft te zijn. Tot nu toe nog geen klachten/vragen/problemen gehad dus over de de klantvriendelijkheid in dergelijke situaties kan ik niet oordelen... net als veel andere tevreden klanten.

Bea Heesbeen

Bea Heesbeen

Date: 29 november 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Fijne web winkel met altijd voldoende voorraad.
    Groot assortiment en goed ingepakt en snellr levering.

    Daarom kom ik elke keer weer terug

Ger

Ger

Date: 28 november 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Goed en snel bezorgd

Willy

Willy

Date: 28 november 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Super!!!

sacha

sacha

Date: 26 november 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle levering zonder verzendkosten

Peter

Peter

Date: 25 november 2017
  • Winkelbeoordeling
  • goed

Corry

Corry

Date: 24 november 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Zoals altijd goede service en vandaag besteld morgen in huis.

Nancy

Nancy

Date: 24 november 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Top winkel.. Ook een lekkere snelle levering .. Leuke prijzen.
    Wordt mijn vaste bestel winkel.

Vincent

Vincent

Date: 24 november 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Topwinkel, snell levering

B.T

B.T

Date: 21 november 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Mijn eerste bestelling gedaan en ik moet zeggen alles is goed en snel geleverd.

Evgeni

Evgeni

Date: 21 november 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Snelle en gratis levering wat je nog weinig bij andere winkelz ziet. Goede communicatie en order bevestiging

Maurice

Maurice

Date: 19 november 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Mooi assortiment en nette prijzen. Alles snel en netjes bezorgd.

jacqueline

jacqueline

Date: 18 november 2017
  • Winkelbeoordeling
  • Alles goed overzichtelijk

Artikelen 1 tot 30 van 1303 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 44